Pretraži raspoloživa radna mesta

Online

Online sektor vodi računa da naša vrata budu uvek otvorena i da naša moda bude na raspolaganju 24 sata dnevno, gde god da ste. Ovde razvijamo i održavamo hm.com i H&M Online prodavnicu - sajt koji je trenutno dostupan u 52 zemalja. Obezbeđujemo da H&M bude kompanija koja funkcioniše kroz više kanala, sa brojnim opcijama za kupce kako za kupovinu, tako i  za pravovremenu informisanost. Za nas je važno da održimo obećanje dato kupcima i zadržimo visok kvalitet usluge, efikasnost i kratko vreme realizacije.

Online tim u našem sedištu u Stokholmu uglavnom je usredsređen na hm.com, kao i na marketing i prodaju. Pripremamo, takođe, i H&M katalog.

Online tim u Borasu u Švedskoj vodi i obavlja sve operacije za online kanale i brendove, ali podržava i sve naše korisničke centre i logističke lokacije u okviru online sektora.

Online grupa se, u osnovi, stara da H&M bude uvek otvoren za inspiraciju i poslovanje.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.