Pretraži raspoloživa radna mesta

Merchandising

U Odeljenju za unapređenje prodaje objedinjujemo profitabilnost, analitičke sposobnosti i želju da budemo drugačiji. Naše timove sačinjavaju Merchandise Manager, a Merchandise Planner i Head of Merchandising. Zajedno radimo na obezbeđivanju optimalnih zaliha robe i na pronalaženju načina za maksimalno povećanje prodaje, s ciljem da H&M svojim kupcima širom sveta i dalje može da nastavi da pruža najbolji mogući doživljaj kupovine kada je u pitanju moda.

Kako bismo izašli u susret potrebama naših kupaca razvili smo posebne strategije za različita odeljenja (Ladies, Men, Kids, Divided, Home i Beauty) i pobrinuli se da asortiman naše robe bude savršeno prilagođen svakom pojedinačnom tržištu. Udruživanjem sa drugim odeljenjima, kao što su Vizuelni odsek i Marketing, omogućavamo uspešnu realizaciju prodaje i obučavamo zaposlene u prodavnicama kako da iskoriste različite prodajne mogućnosti.

Ukratko, radom sa Merchandising-om stičeš svestran uvid u sve delove našeg poslovanja. Nakon toga, mogućnosti za razvoj tvoje karijere su beskrajne.