Pretraži raspoloživa radna mesta

Pattern Maker

Prati Dima jedan dan

Kada je reč o ulozi Pattern Maker  u H&M-u, timski rad je najvažniji. Radićeš u našem sedištu u Stokholmu zajedno sa zaposlenima na radnim mestima Designer, Buyer i Business Controller na razvoju novih kolekcija. Radno okruženje je dinamično, brzo, kreativno, svaki dan je drukčiji od prethodnog.

Tražimo osobu koja može da transformiše dizajnersku viziju u modu i kolekcije koje se prodaju. Fleksibilna si osoba, usmerena na detalje i izuzetno profesionalna.

Tvoj posao će biti da transformišeš naše dizajnerske vizije u odevne predmete koji dobro pristaju, imaju pravu siluetu i funkcionalnost. Crtaćeš šablone, podešavati uzorke na modelima i lutkama zajedno sa svojim dizajnerskim timom i pratiti šta se događa sa našim kolekcijama u prodavnicama. Važan deo tvog posla je da si uvek u toku sa trenutnim i budućim modnim trendovima.

Ima savršenog smisla? Evo tvoje šanse za karijeru koja nije svakodnevna.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.