Pretraži raspoloživa radna mesta

Buyer

Prati Dženi i Šorea jedan dan

Kada je reč o ulozi Buyer-a u H&M-u, timski rad je ključan. Radićeš u našem sedištu u Stokholmu zajedno sa zaposlenima na radnim mestima Pattern Maker, Designer i Business Controller na razvoju novih kolekcija. Radno okruženje je dinamično, brzo, kreativno, svaki dan je drukčiji od prethodnog.

Tražimo nekoga ko ima smisla za globalne komercijalne trendove i šesto čulo kada je reč o onome što će se dobro prodavati - i to širom sveta. Nabavka modnih artikala za naše prodavnice, online prodavnicu i katalošku prodaju je jednostavna; ono što je teže je učiniti da se prodaju. Zato je neophodno da budeš dobar u planiranju i proveri vremena potrebnog za realizaciju i da neprekidno tragaš za novim prilikama za prodaju.

Kao Buyer, upravljaćeš i bićeš odgovoran za dostizanje maksimuma kada su prodaja i profit unutar tvoje grupe u pitanju. Biti Buyer znači i planiranje, razvoj i proizvodnju game proizvoda za tvoju grupu, kao i pravljenje što grubih, što detaljnih vremenskih i budžetskih planova.

Da li ti sada srce kuca brže? Eto tvoje šanse za karijeru koja nije svakodnevna.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.