Pretraži raspoloživa radna mesta

Business Controller

Prati Lilian, Sesiliju i Johana jedan dan

Biti Business Controller u H&M-u znači podjednako se usredsrediti na posao i profitabilnost sa jedne, i na motivisanje svog tima da radi na isti način sa druge strane.

Idealan kandidat za nas ima dara da analizu pretvori u akciju, bez obzira na to da li radi u nabavci, prodaji, proizvodnji, širenju poslovanja ili nekom drugom području. Od prvog dana biće ti dato dosta odgovornosti, a sa odličnim liderskim veštinama prilike za karijeru su beskonačne.

U H&M-u igraćeš važnu ulogu u timu menadžera svog područja. Odgovoran si za čitav proces - od analize i postavljanja ciljeva, do kontrole i profitabilnosti. Bez obzira na to da li vodiš i nadgledaš sisteme finansijske kontrole za svoje područje poslovanja ili razvijaš i implementiraš metode, sisteme i modele donošenja odluka - sve što radiš biće usmereno prema stvaranju odličnih rezultata i  sjajnog poslovanja!

Spreman da zasučeš rukave? Evo tvoje šanse za karijeru koja nije svakodnevna.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.