Pretraži raspoloživa radna mesta

Business Controlling

Zaposleni na radom mestu Business Controller u H&M-u pretvaraju analizu u akciju. Tvoje veštine su ključne za rešavanje kompleksnih poslovnih zadataka, i to u svim službama - od prodaje, online prodaje i proizvodnje, sve do nabavke, novog poslovanja i IT-a. Gde god da radimo, ono što nam je svima zajedničko su osećaj odgovornosti, strastven pristup poslu i bezgranične mogućnosti za razvoj karijere.   

Kao Business Controller, obučen si da budeš budući lider u dinamičnom okruženju. Neophodno je da budeš u stanju da komplikovane stvari učiniš kristalno jasnim čitavom svom timu - u kojem si često jedini analitičar. Neki od nas rade u Stokholmu, u predstavništvu za nabavku ili u našim odsecima baziranim u centrali, dok ostali rade u prodaji i proizvodnji na nekom od naših tržišta širom sveta. 

Ukratko, Business Controlling je polje puno prilika, sa radnim mestima otvorenim širom naše kompanije. Poslovne ciljeve postižemo pretvarajući analizu u akciju.

Business Controller

Da li si analitičar oštrog oka koji istovremeno ima zadivljujuću veštinu ophođenja s ljudima? Onda ovo može biti prava uloga za tebe!

Pročitaj više o radnom mestu Business Controller.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.