Pretraži raspoloživa radna mesta

Održivost

Održivost znači ostati relevantna snaga promene. To znači poštovati ljude i planetu današnjice bez ugrožavanja potreba sutrašnjice.

Obuci ceo svet & pomozi da modu učinimo održivijom. Budi ono što jesi & više od toga u H&M-u

U H&M-u, ponosni smo da pomognemo našim kupcima da izgledaju i osećaju se dobro. Ovaj zajednički osećaj svrhe motiviše nas da učinimo da se svaka aktivnost računa. Inspiriše nas da ostavimo pozitivan utisak na sve koji dolaze u kontakt sa našim brendom i našim zaposlenima.

Naš svrsishodni rad se proteže i izvan naših kupaca. Sa 5,000 prodavnica širom sveta, naša veličina i razmera znače da imamo ogromnu odgovornost da stvorimo pozitivan uticaj u celom našem lancu vrednosti. U potpunosti smo posvećeni primeni principa ekološke i socijalne održivosti u svaki aspekt našeg poslovanja više od dve decenije. Posvećeni smo tome da činimo dobro. 

"U H&M-u smo sebi dali izazov da modu učinimo održivom, a održivost modernom. Želimo da pomognemo ljudima da izraze svoju ličnost i da budu ponosni na ono što nose. Veoma sam uzbuđen što vidim napredak koji smo do sada postigli i kako će nam ovo pomoći da za vas napravimo  još bolju ponudu – i stvorimo održiviju budućnost mode", kaže Karl-Johan Person, Chairman of the board H & M Hennes & Mauritz AB. 

Posvećeni smo 100% tome da vodimo promenu ka održivijoj modnoj industriji.  Da saznaš više o našem radu na održivosti, idi na:  

hm.com/hm-sustainability
hmgroup.com/sustainability