Pretraži raspoloživa radna mesta

Beskonačno mnogo prilika za posao

Pošto neprekidno rastemo, uvek smo u potrazi za novim talentima - za svaki segment kompanije. Pridruži nam se u okruženju koje inspiriše, koje je brzo, uzbudljivo, koje se neprestano menja i gde su mogućnosti za razvoj karijere beskonačne.

Verujemo u svoje ljude i uvek podstičemo nove ideje i inicijative. Uz obuku i lidersko vođstvo, mogućnosti za uspešnu karijeru na svetskom nivou u H&M-u su bezgranične. Cilj nam je da posao u H&M-u bude više od posla - početak karijere pune mogućnosti.


Upoznaj naše ljude

Uspešna karijera sa unapređenjima i ličnim napretkom - upoznajte Pola
Od Prodajnog savetnika do vodećeg položaja u službi globalnih ljudskih resursa - upoznajte Sanu
Svako novo radno mesto donosi nove izazove i prilike - upoznajte Silki

Tvoja karijera kod nas

Postoji mnogo načina na koje kod nas možeš razviti svoju karijeru. Internim zapošljavanjem i rotacijom poslova, što uključuje promene odeljenja i prihvatanje novih odgovornosti, obezbeđujemo sjajne mogućnosti za napredovanje i rast, kako na profesionalnom, tako i na ličnom nivou. Radimo na brojnim tržištima širom sveta, a naše snažno širenje na novim tržištima nudi brojne mogućnosti za internacionalno angažovanje. 

U kompaniji H&M ne postoje unapred utvrđena pravila za napredovanje u karijeri. Želimo da te ohrabrimo da igraš aktivnu ulogu u sopstvenom napredovanju. Obavi odličan posao sada i ovde, primeni naše vrednosti u praksi i postaćeš naša buduća zvezda!


Svi čine razliku

Naše vrednosti koje čine duh kompanije H&M kreiraju snažne veze među našim zaposlenima širom sveta. Bez obzira na tvoju ulogu, ti doprinosiš našem uspehu tako što ispunjavaš svoje dužnosti, ali i tako što živiš u skladu sa našim vrednostima. Jednostavno rečeno: ONO što radiš jednako je važno kao i KAKO to radiš. Ovi principi kreiraju radno okruženje u kome svaki član tima mora predstavljati uzor, a to je ono što zaista pravi razliku.


Menadžeri kojima upravljaju vrednosti

Menadžeri kompanije H&M rade tako što inspirišu, motivišu, dodeljuju zaduženja i imaju povratne informacije. Naši menadžeri predvode sopstvenim primerom, uvek se ponašaju u skladu sa našim vrednostima i našom ambicijom da naši ljudi i poslovanje napreduju i rastu.

Većina naših menadžera je interno regrutovana, a mi im nudimo obuku, podučavanje i mentorske programe kako bismo podržali njihovo napredovanje. 

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.