Pretraži raspoloživa radna mesta

Zdravo studenti!


Kombinuj studiranje sa poslom

Dobijamo mnoštvo zahteva od studenata koji su u potrazi za poslovima sa skraćenim radnim vremenom ili prilikom za rad tokom praznika. Posao sa skraćenim radnim vremenom u nekoj od naših prodavnica odlična je prilika da započneš svoju karijeru u kompaniji H&M. To je savršena prilika da nas bolje upoznaš, a može da se razvije i u stalan posao i međunarodnu karijeru. Dobrodošao/la u zabavnu radnu sredinu sa radnom kulturom otvorenog razmišljanja, fleksibilnim radnim vremenom i brojnim ličnim odgovornostima!


Praksa i programi obuke

U pojedinim zemljama u kojima radimo možeš pohađati obuku u prodavnicama, a s vremena na vreme će naše kancelarije objaviti konkurse na kojima se možeš prijaviti za praksu i programe obuke. Ova radna mesta će biti objavljena u odeljku Raspoloživa radna mesta.

U našem Glavnom sedištu u Švedskoj često nudimo praksu i programe obuke, npr. za Kontrolore poslovanja, IT, Nabavku i Dizajn. Za više informacija poseti odeljak Karijera u H&M-u na našem švedskom sajtu.


Pišeš tezu ili esej?

Da li si zainteresovan da napišeš svoju tezu ili esej o H&M-u? Samo napred! Na žalost, u ovome ne možemo aktivno učestvovati, jer nemamo potrebno vreme ili sredsta da ove važne projekte podržimo na najbolji način. Međutim, nadamo se da ćeš pronaći mnoštvo korisnih informacija ovde na hm.com.