Iskanje kariernih priložnosti

Aranžer/-ka


Poskrbi za to, da bodo prodajalna & kupci videti odlično

Delo aranžerja poteka v hitrem tempu in je neizmerno ustvarjalno. Kot ljubitelj/-ica mode boste spremljali najnovejše trende. Specializirani boste za stiliranje in predstavitev oblačil. Kupci so v središču vsega, kar počnete vi in vaša ekipa. Vaša ustvarjalnost in komercialno razmišljanje vam pomagajo ustvariti navdiha polno, aktualno in udobno nakupovalno izkušnjo. 

Če bi rekli, da je moda vaša strast, bi povedali premalo. Poznate vse trende in imate odličen občutek za predstavljanje naših kolekcij na navdiha poln in komercialen način. Iščemo odličnega ekipnega igralca in izrazito motivirano osebo, ki zna navdihniti tudi druge. Radi ste v središču vsega in uživate v službi, kjer noben dan ni enak drugemu.

Vaša naloga bo predstaviti naša oblačila na privlačen način in spremljati prodajne aktivnosti, s katerimi boste zagotovili, da bo naša prodaja čim bolj uspešna. Odgovorni boste za izložbe in predstavitve v prodajalnah – poskrbeli boste, da bo prodajalna zabavna in modna vsak dan. O aranžiranju in predstavitvi oblačil boste izobraževali in trenirali tudi ostale sodelavce v prodajalni. V navdih vam je, da naredite pozitiven vtis na vse, ki pridejo v stik z našo blagovno znamko in našimi zaposlenimi. Motivira vas pomoč vsem, da izgledajo ter se počutijo dobro. 

Poskrbi za to, da bodo prodajalna & kupci videti odlično.
Postani aranžer/-ka & še več pri H&M.