Iskanje kariernih priložnosti

Aranžer/-ka

Spremljajte delovni dan Orpiana

Vloga aranžerke/-ja je kreativna in dinamična. Sodelavce boste urili, motivirali in vodili, da bodo nenehno razmišljali tržno usmerjeno. Če ste dobri pri tem, kar počnete, se vam v podjetju H&M ponujajo brezmejne karierne priložnosti.

Preskromno bi bilo reči, da vas moda zanima. Poznate vse trende in z lahkoto predstavljate naše kolekcije na navdihujoč in tržno zanimiv način. Iščemo osebo, ki se odlično znajde v ekipi, ki je polna navdiha – ki zna navdušiti tudi ostale. Radi ste v središču dogajanja in uživate v delu, kjer lahko vsak dan pričakujete nekaj novega.

Vaše delo je predstavljanje naših oblačil na privlačen način in preverjanje, če je naš dober videz tudi prodajno uspešen. Odgovorni boste za izložbe ter videz trgovin, obenem pa skrbeli, da bo trgovina zabavna in modna v vsakem pogledu. Z urjenjem in vodenjem boste znanje pospeševanja prodaje in predstavitve oblačil v trgovini posredovali tudi sodelavcem.

Ste sposobni razmišljati izven okvirov? Tukaj je vaša priložnost za kariero, ki ni običajna.

H&M uporablja piškotke, ki omogočajo najboljšo izkušnjo naše spletne strani. Če boste še naprej uporabljali naše storitve, bomo sklepali, da se s tem strinjate. Več podatkov o piškotkih …