Iskanje kariernih priložnosti

Prodajalec/-ka

Spremljajte delovni dan Ante

Delovno mesto prodajalec/-ka predstavlja eno naših najbolj pomembnih delovnih mest in je odličen način za začetek kariere pri nas. Številni vodilni uslužbenci pri nas so začeli svojo poklicno pot na prodajnem oddelku, kjer je najbolj pomembna odlična storitev kupcem.

Če ste radi aktivni in ste sposobni opravljati več nalog hkrati, se boste dobro počutili kot del naše ekipe prodajalcev. Ste tudi pozitivna, prijazna oseba s fantastičnim občutkom za stil. Imate odlične organizacijske spretnosti in radi delate v ekipi ljudi, ki so prav tako aktivni in zainteresirani za modo, kot ste sami.

Z delom v trgovini zastopate H&M. Naše kupce navdušujete, jih vodite in jim pomagate na vse možne načine. Na prodajnem oddelku, pri kabinah za pomerjanje oblačil ali na blagajnah – povsod širite zabavno plat mode. Del odlične storitve kupcem je tudi ravnanje s prispelimi oblačili in skrb za privlačnost trgovine. In seveda dobro poznavanje vseh naših promocijskih akcij in prodajnih aktivnosti.

Se prepoznate? Čestitamo – tukaj je vaša priložnost za kariero, ki ni običajna.

H&M uporablja piškotke, ki omogočajo najboljšo izkušnjo naše spletne strani. Če boste še naprej uporabljali naše storitve, bomo sklepali, da se s tem strinjate. Več podatkov o piškotkih …