Iskanje kariernih priložnosti

Prodajalec/-ka


Prispevaj k dobrodošlici naših kupcev & bodi to kar si 

V očeh naših kupcev ste H&M vi! Ste prijazni, imate stil in radi delate z ljudmi. V H&M-ovi prodajalni poskrbite za velike spremembe. Z odlično postrežbo kupcev in stilskimi nasveti boste aktivni ves dan. 

Prodajalec je eno naših najpomembnejših delovnih mest in odličen način za začetek pustolovščine v H&M. Mnogi izmed naših vodilnih zaposlenih so začeli svojo karierno pot v prodajalnah. 

V prodajalni je najpomembnejša izvrstna postrežba kupcev. Kot prodajalec/-ka boste opravljali več nalog hkrati in uživali v tem, da ste lahko ves čas aktivni. Ste tudi pozitivna, prijazna oseba z odličnim občutkom za slog. Imate odlične organizacijske sposobnosti in uživate pri delu s skupino ljudi, ki so tako odprti in zainteresirani za modo kot vi.

Delo v prodajalni pomeni predstavljati H&M. Ste v navdih drugim, vodite naše kupce in jim pomagate na vse možne načine. Z modo in ljudmi se boste srečevali na prodajni površini, pri kabinah za pomerjanje ali na naših blagajnah. Odlične storitve za kupce vključujejo tudi delo s prejetimi oblačili in skrb za privlačen videz prodajalne. In seveda, popolno obveščenost o vseh naših kampanjah ter prodajnih aktivnostih. Dali vam bomo možnost, da se boste lahko izkazali in če iščete pustolovščino, boste v H&M našli vznemirljivo potovanje.

Prispevaj k dobrodošlici naših kupcev & bodi to kar si.
Postani prodajalec/-ka & še več v H&M.