Iskanje kariernih priložnosti

Vodja spletne ekipe za delo s strankami

Delo vodij ekip je pri delu s strankami resnično zelo pomembno. Kljub temu, da v naših oddelkih dnevno prejmemo več sto poizvedb, so vodje ekip osredotočeni na kupce, pozitivno naravnani in nudijo odlično storitev – svoje ekipe pa učijo, da počnejo natančno tako.

Iščemo vodje ekip, ki bodo nase prevzeli odgovornost za razvoj svojih ekip in njihovega delovnega okolja. Poleg tega, da ste urejeni in učinkoviti, morate imeti tudi odlične vodstvene sposobnosti. Vaša energija je nalezljiva; svojo ekipo znate motivirati in navdušiti, da dosega rezultate in raven storitve, ki ustreza standardom podjetja H&M. Poleg tega znate tudi odlično komunicirati z ljudmi.

 

Vaše delo je, da gradite odlične, dolgoročne odnose s kupci in urite svojo ekipo približno petnajstih ljudi za delo s strankami. Skupaj z ekipo in vodji načrtujete in spremljate aktivnosti ter načrte – z namenom maksimiranja prodaje in dobičkonosnosti s pomočjo odlične storitve za kupce. Skrbite tudi za dosledno izpolnjevanje vseh ustaljenih postopkov.

Bi kar takoj začeli z delom? Tukaj je vaša priložnost za kariero, ki ni običajna.