Iskanje kariernih priložnosti

Vodja oddelka

Spremljajte delovni dan Marle

Kot vodja oddelka pri H&M boste preživeli 80 % časa tam, kjer se vse dogaja – na prodajnem oddelku. Ne le zato, ker je to zabavno, temveč tudi zato, da boste v podporo svojim sodelavcem. Zavedate se, da je potrebno za odlične prodajne številke znati prisluhniti idejam vaše ekipe in jim pomagati, da razvijajo svoje spretnosti.

Iščemo izrazito predane vodje oddelkov. Všeč vam je hiter tempo našega poslovanja in delovno mesto, kjer so potrebne hitre odločitve in njihova realizacija. Težave rešujete s pozitivnim pristopom. Hkrati ste urejeni in znate motivirati ter navdušiti ljudi okoli sebe.

Svoj oddelek vodite tako, da so kupci deležni odlične storitve tako na prodajnem oddelku, kot pri kabinah za pomerjanje in na blagajnah. Kadar ne nudite podpore svoji ekipi v trgovini, razvijate prodajne strategije in predstavitve, namenjene pospeševanju prodaje, ter načrtujete promocijske akcije in druge aktivnosti. Urite, razvijate in ocenjujete prodajalce, hkrati pa tudi organizirate in načrtujete uspešnost svojega oddelka.

Ste pripravljeni na takšen izziv? Tukaj je vaša priložnost za kariero, ki ni običajna.

H&M uporablja piškotke, ki omogočajo najboljšo izkušnjo naše spletne strani. Če boste še naprej uporabljali naše storitve, bomo sklepali, da se s tem strinjate. Več podatkov o piškotkih …