Iskanje kariernih priložnosti

Vodja oddelka


Pomagaj drugim najti pot & hkrati odkrij svojo

Kot vodja oddelka v H&M boste 80 % svojega časa preživeli v središču dogajanja – na prodajni površini. Ne samo zato, ker je to bolj zabavno, ampak tudi zato, da boste v podporo svojim sodelavcem. Za doseganje odličnih rezultatov veste, kako pomembno je poslušati ideje svoje ekipe in jim pomagati pri razvijanju njihovih sposobnosti.

Vodenje z zgledom in delo skupaj z ekipo se vam zdita samoumevna. Imate miselnost, ki na prvo mesto postavlja kupce, izostren komercialni občutek in operativno znanje za pomoč vam in vaši ekipi. Uživate v hitrem tempu in v službi, kjer lahko sprejemate hitre odločitve, ki jih tudi uresničite. Ste iskalec/-ka rešitev s pozitivno naravnanostjo. Ste tudi dobro organizirani ter veste, kako motivirati in biti v navdih ljudem okoli sebe.

Svoj oddelek vodite z odlično postrežbo kupcev na prodajni površini, pri kabinah za pomerjanje in blagajnah. Ko niste na prodajni površini in podpirate ekipo, razvijate prodajne strategije in predstavitev prodajnega blaga ter načrtujete kampanje in aktivnosti. Trenirate, razvijate in ocenjujete prodajalce, organizirate in načrtujete pa tudi uspešnost svojega oddelka. Priznavamo vsa prizadevanja, ki jih lahko vsak posameznik prispeva k našemu skupnemu uspehu. Ko H&M-u dodate svoj edinstven glas, lahko skupaj ustvarimo čudovite stvari.

Pomagaj drugim najti pot & hkrati odkrij svojo.
Postani vodja oddelka & še več v H&M.