Iskanje kariernih priložnosti

Delo v proizvodnji

Naše stranke morajo imeti občutek, da je vse, kar kupijo pri H&M, proizvedeno in distribuirano s kar največjo skrbnostjo do ljudi in okolja.

V pisarnah naše proizvodnje se združi več vlog, ki spremenijo idejno zasnovo v dejanski izdelek. Pisarne, ki se nahajajo na nabavnih trgih, predstavljajo glavno točko za stik z lokalnimi dobavitelji ter skrbijo za upravljanje s časom in praktičnimi vidiki vseh naročil.

Ali iščete zaposlitev v določeni državi? Prosimo, da spremenite lokacijo na spletnem mestu, na želeno proizvodno državo: Bangladeš, Bolgarija, Kambodža, Kitajska, Etiopija, Indija, Indonezija, Italija, Južna Koreja, Pakistan, Portugalska, Romunija, Šrilanka, Švedska, Turčija ali Vietnam. Središče globalnih funkcij za proizvodnjo se nahaja na Švedskem.

Referent za izdajanje ponudb

Ali ste oseba z dobrimi pogajalskimi sposobnostmi, ki obožuje modo? Potem je to morda pravo delovno mesto za vas!

Preberite več o delu referenta za izdajanje ponudb.

Kontrolor poslovanja

Ste analitik z ostrim očesom in občudovanja vrednimi sposobnostmi pravilnega ravnanja z ljudmi? Potem je to morda pravo delovno mesto za vas!

Preberite več o delu kontrolorja poslovanja.

Tekstilni tehnik

Se osredotočate na tehnične podrobnosti ter mere in skrbite za najboljšo kakovost oblačil? Potem je to morda pravo delovno mesto za vas!

Preberite več o delu tekstilnega tehnika.

Nabavni referent

Ali vaša strateško naravnana miselnost lahko pomaga pri sklepanju najboljših globalnih poslov? Potem je to morda pravo delovno mesto za vas!

Preberite več o delu nabavnega referenta.

Produktni vodja

Ali premorete spretnosti, ki so potrebne za ustvarjanje ekip z odlično storilnostjo v svetu proizvodnje? Potem je to morda pravo delovno mesto za vas!

Preberite več o delu produktnega vodje.

Ocenjevalec trajnostnosti

Ali s ponosom spodbujate in zagotavljate trajnostno delovanje naših dobaviteljev? Potem je to morda pravo delovno mesto za vas!

Preberite več o delu ocenjevalca trajnostnosti.