Iskanje kariernih priložnosti

Vizualno oblikovanje

Aranžerski oddelek s prepletom različnih dejavnosti skrbi za navdihujoč prikaz naše mode in kampanj v prodajalnah ter s tem ustvarja vedno boljše nakupovalno doživetje.

Z opaznimi oglaševalskimi kampanjami, aranžerskimi izboljšavami naših prodajaln in privlačno oblikovanimi izložbami skrbimo, da so naše kolekcije prikazane v najboljši luči.

Na oddelku trenutno deluje 80 kreativnih posameznikov v različnih vlogah, med njimi tudi  snovalci, stilisti in vodje projektov.

Aranžerski oddelek sestavlja pet ekip, ki si z različnimi znanji in usklajenim delovanjem prizadevajo za najboljše možne rezultate!

  • Ekipa za aranžersko predstavitev in stiliranje – za optimalne aranžerske predstavitve in stiliranje tesno sodeluje z Oddelkom za nabavo. Med drugim določa globalne aranžerske smernice ter se ukvarja tako z aktualnimi kolekcijami kot z nadaljnjim razvojem.
  • Ekipa za oblikovanje izložb – njihova naloga je predstavitev kampanj v naših prodajalnah. Med njihove aktivnosti sodi tudi snovanje izložb.
  • Ekipa za proizvodnjo – zadolženi so za iskanje in proizvodnjo visokokakovostnih izdelkov po ugodnih cenah za naše prodajalne. Prizadevajo si za inovativne, trajnostne in komercialno učinkovite kombinacije, ki krepijo prodajo in moč blagovne znamke ter posameznih konceptov.
  • Ekipa za načrtovanje in informiranje – njihove glavne zadolžitve so prodajni načrti, zasnove oglaševalskih kampanj, izboljšave nakupovalne izkušnje in navdihujoča komunikacija z ekipami v prodajalnah in ekipami posameznih držav.
  • Ekipa za podporo državam in ekipa za talente – obiskuje ekipe posameznih držav po vsem svetu in jim nudi podporo pri implementaciji aranžerske podobe ter skrbi za izmenjavo dobrih praks.

Preprosto povedano: Aranžerski oddelek predstavlja naše kolekcije in kampanje na najboljši možni način in tako ustvarja izjemno nakupovalno izkušnjo!