Iskanje kariernih priložnosti

Pospeševanje prodaje na prodajnem mestu

Na Oddelku pospeševanja prodaje na prodajnem mestu združujemo tržno naravnanost, analitično razmišljanje in željo poiskati drugačne pristope. Naše ekipe sestavljajo upravljalci pospeševanja prodaje in vodja pospeševanja prodaje na prodajnem mestu. Skupaj zagotavljamo, da so na zalogi ustrezne količine blaga, in iščemo načine, kako povečati prodajni potencial, da bo lahko H&M svojim strankam po vsem svetu še naprej nudil najboljšo možno izkušnjo modnega nakupovanja.

Razvijamo strategije, s katerimi bi se čim bolj približali strankam, in sicer za vsak naš koncept posebej: Ženske, Moški, Otroci, Divided, Dom in Lepota. Ob tem zagotavljamo, da izbor izdelkov v posamezni kategoriji ustreza določenemu trgu. V sodelovanju z drugimi oddelki, kot sta Vizualno oblikovanje in Marketing, omogočamo izvedbo trženjskih aktivnosti in usposabljamo zaposlene v prodajalni, kako prepoznati prodajne priložnosti.

Skratka, delati pri pospeševanju prodaje na prodajnem mestu pomeni, da dobite izjemen vpogled v čisto vsak del našega posla. S tem so vaši nadaljnji karieri vrata na široko odprta.