Iskanje kariernih priložnosti

Trajnostnost

Trajnostnost pomeni ostati relevanten in spodbujati spremembe. Pomeni spoštovati ljudi in naš planet danes, brez ogrožanja potreb jutrišnjega dne.

Obleci ves svet & pomagaj narediti modo bolj trajnostno. Bodi to, kar si & še več v H&M.

V podjetju H&M ponosno pomagamo našim kupcem, da izgledajo ter se počutijo dobro. Ta skupni namen nas motivira pri tem, da šteje vsako dejanje. V navdih nam je, da naredimo pozitiven vtis na vse, ki pridejo v stik z našo blagovno znamko in našimi zaposlenimi. 

Naše namensko delo presega delo z našimi kupci. Z 5,000 prodajalnami po vsem svetu naša velikost in razsežnost pomenita, da nosimo veliko odgovornost za pozitiven vpliv na celotno vrednostno verigo. Zelo smo predani uvrščanju okoljskih in družbenih načel trajnostnosti v vsak vidik našega poslovanja že več kot dve desetletji. Predani smo dobrim dejanjem.

 „V H&M smo si zastavili izziv, da bomo naredili modo trajnostno in trajnostnost modno. Ljudem želimo pomagati izraziti njihovo osebnost in jim omogočiti, da so ponosni na to, kar nosijo. Navdušen sem, ko gledam napredek, ki smo ga dosegli doslej in kako nam bo to pomagalo, da vam bomo lahko predstavili še boljšo ponudbo ter ustvarili še bolj trajnostno modno prihodnost,“ pravi Karl-Johan Persson, Chairman of the board H & M Hennes & Mauritz AB.

100 % smo predani vodenju na poti sprememb k bolj trajnostni modni industriji. Za več o našem delu na področju trajnostnosti obiščite hm.com/hm-sustainability in

hm.com/hm-sustainability
hmgroup.com/sustainability