Iskanje kariernih priložnosti

Moda, zabava in akcija!

Podjetje H&M ponuja brezmejne karierne priložnosti, saj predstavlja enega največjih modnih trgovcev na svetu. Živahno, dinamično in izrazito raznoliko okolje – kraj, kjer je kupec vedno v središču pozornosti.

Danes H&M zaposluje več kot 179,000 ljudi na več kot 74 tržiščih.

Dejansko pa smo nekaj posebnega zaradi svojih uslužbencev. Od modno urejenih prodajalcev in aranžerjev do računalniških mojstrov in iznajdljivih načrtovalcev poslovanja – vsem našim zaposlenim je skupna velika ambicija in prepričanje, da je mogoče doseči karkoli. Da pretanjenega občutka za modo niti ne omenjamo. Zaposlenim gre zahvala za našo rast – imamo več kot 5,053 trgovin na več kot 74 tržiščih po svetu. In še naprej rastemo.

Naše vrednote – duh H&M-a

Naše vrednote odsevajo dušo in srce H&M-a. Določajo, kaj je potrebno, če želite postati del našega kolektiva, in kaj nas pri našem delovanju vodi. Pri delu s kolegi in strankami po vsem svetu so nam naše vrednote v pomoč pri razvoju in rasti. Če gledamo vsako našo vrednoto posebej, se zdi precej običajna. Kot celota pa tvorijo kulturo, za katero menimo, da je edinstvena in se razlikuje od mnogo drugih družb.

MI SMO EN TEAM
VERJAMEMO V LJUDI
PODJETNIŠKI DUH
STALNE IZBOLJŠAVE
STROŠKOVNA ZAVEST
POVEJTE NARAVNOST IN BODITE ODPRTI ZA NOVE IDEJE
OBDRŽITE ENOSTAVNOST


Skupaj delamo bolje

Temelj našega uspeha so naši zaposleni in biti dober zaposlovalec ostaja naša zaveza. Zagotavljanje zabavnega, ustvarjalnega in dinamičnega delovnega okolja nam omogoča skupno rast.

Osnova našega pristopa je globoko spoštovanje vsakega posameznika. To velja za vse vidike zaposlitve – od pravičnega plačila, delovnega urnika in svobode združevanja, do enakih možnosti za rast in razvoj v podjetju. Še zlasti dober delodajalec moramo biti v državah, kjer so zakoni in predpisi bolj ohlapni kot naši standardi in zahteve.

Naš pristop je globoko etičen. To pomeni, da jasno izražamo svoje nasprotovanje diskriminaciji in nadlegovanju, ne glede na to, kje delujemo. Naša delovna sila je starostno, spolno in etnično zelo raznolika, kar je za podjetje nekaj zelo pozitivnega. Visoko cenimo enakopravnost. Na primer polovico našega upravnega odbora sestavljajo ženske.

V podjetju H&M se držimo "načela odprtih vrat", v skladu s katerim ima vsak zaposleni pravico nasloviti z zaposlitvijo povezana vprašanja neposredno na vodstvo. Naši zaposleni imajo prav tako pravico do kolektivnih pogajanj. Vedno si prizadevamo za dober odnos z zaposlenimi, z združenji zaposlenih in sindikati.

H&M uporablja piškotke, ki omogočajo najboljšo izkušnjo naše spletne strani. Če boste še naprej uporabljali naše storitve, bomo sklepali, da se s tem strinjate. Več podatkov o piškotkih …