Iskanje kariernih priložnosti

Bodi to, kar si & še več v H&M

V podjetju H&M verjamemo, da je mogoče najti tisto, kar imate radi. Ponujamo vam prostor za ustvarjanje in prostor za rast – prostor, ki mu lahko resnično pripadate in hkrati ostanete zvesti samemu sebi. Pridružili se boste ekipi, ki je polna življenja in podjetju, v katerem se boste počutili dobro. V podjetju H&M verjamemo, da je vse to mogoče, saj to dosegamo skupaj.


Pri nas je dobrodošel vsak

Našo kulturo povezujejo skupne vrednote. Vemo, da najboljše rezultate dosegamo, če damo ljudem svobodo, da so lahko to, kar so. Priznavamo vsa prizadevanja, ki jih lahko vsak posameznik prispeva k našemu skupnemu uspehu. H&M-u dodajte svoj edinstven glas, saj skupaj lahko ustvarimo čudovite stvari.

V podjetju H&M vas spodbujamo, da ste to, kar ste, in spoštujete druge, da so to, kar so. Močni smo zaradi raznolikosti in ustvarjamo vključujoče delovno okolje, kjer so vsi dobrodošli, individualnost pa je zelo cenjena. Ko se poveže velika mešanica ljudi in si med seboj deli svoje znanje, izkušnje in ideje, smo lahko v navdih kupcem z vsega sveta ter jih tudi privabljamo.

H&M je pravičen in enakovreden delodajalec. Predani smo zagotavljanju varnega in privlačnega delovnega okolja, kjer vsi zaposleni prejemajo priznanja, se počutijo cenjene, z njimi pa tudi ravnamo spoštljivo.

Vrednote našega podjetja dopolnjuje akt o socialnih politikah, ki pojasnjuje pravice in obveznosti vseh zaposlenih  glede medsebojnega spoštovanja, enakih pravic, diskriminacije in nadlegovanja.


Odkrijte razburljivo potovanje v H&M

Kot eden največjih modnih trgovcev želimo, da je to prostor mogočega in prostor, kjer se boste počutili dobro. Poleg naše miselnosti, da na prvo mesto postavljamo kupce, ima vsak H&M-ov zaposleni priložnost za poklicno in osebno rast. Ponujamo vam moč, zaupanje in izzive, da lahko raziščete svojo lastno pot in napišete svojo lastno zgodbo. Verjamemo v to, da ljudem že zgodaj predamo odgovornosti in močan občutek dolžnosti. 

Ne glede na to, kakšna je vaša vloga v H&M, vedno boste spoznali ljudi, ki jih povezuje strast do mode, ustvarjalnosti in rezultatov. Vsi delamo na tem, da naši kupci izgledajo in se počutijo dobro! Naš podjetniški duh spodbuja ljudi, da so pogumni, izpodbijajo normo in razmišljajo izven okvirjev.  Smo ekipa, usmerjena k ukrepom in iskanju rešitev. Delo v tako dinamični in hitro spreminjajoči se industriji zahteva vzdržljivost, pogum in spretnost. Ponudili vam bomo priložnosti, kjer se boste lahko izkazali in če iščete pustolovščino, boste v H&M našli vznemirljivo potovanje.

Dejansko pa izstopamo zaradi naših izjemnih sodelavcev. Priznavamo vsa prizadevanja, ki jih lahko vsak posameznik prispeva k našemu skupnemu uspehu. Zahvaljujoč nadarjenim prodajalcem, aranžerjem, oblikovalcem vzorcev, modnim oblikovalcem, poslovnim analitikom in mnogim drugim smo rasli z neverjetno hitrostjo, tako da imamo zdaj 5,000 prodajaln na več kot 74 tržiščih po vsem svetu. In še vedno rastemo!


Naše vrednote – naše bistvo 

V H&M nam je mar! Mar nam je za naše kupce in za naše zaposlene. Radi se zabavamo – in to se kaže tudi v našem načinu dela.

Naše vrednote odražajo srce in dušo podjetja H&M Določajo, kaj je potrebno, če želite delati tukaj, in kaj nas vodi pri našem delovanju. Pri delu s sodelavci in kupci po celem svetu nam naše vrednote pomagajo pri razvoju in rasti, da bi postali prostor mogočega in prostor, kjer se boste počutili dobro

MI SMO EN TEAM
VERJAMEMO V LJUDI
PODJETNIŠKI DUH
STALNE IZBOLJŠAVE
STROŠKOVNA ZAVEST
POVEJTE NARAVNOST IN BODITE ODPRTI ZA NOVE IDEJE
OBDRŽITE ENOSTAVNOST

Izpolnite naš kviz in ugotovite, ali razmišljate tako kot H&M #togetherwemakeitpossible.