Iskanje kariernih priložnosti

Napišite svojo lastno zgodbo

Začni se učiti o novih stvareh & ugotovi, kaj vse lahko postaneš. Bodi to, kar si & še več v H&M.

V podjetju H&M vam damo moč, zaupanje in izzive, da lahko raziščete svojo lastno pot in napišete svojo lastno zgodbo. Verjamemo v to, da ljudem že zgodaj predamo odgovornosti in močan občutek dolžnosti. Naš posel je vaš posel. Ko rastete vi, rastemo tudi mi.

V podjetju H&M verjamemo, da lahko odkrijete tisto, kar imate radi. Tako kot verjamemo, da je pri nas možno karkoli, in da se tu lahko počutite dobro, to tudi pomeni, da ni začrtanih poti. Spodbujamo vas k temu, da sami aktivno sodelujete pri razvijanju svoje kariere. Z odlično opravljenim delom in udejanjanjem vrednot lahko uresničimo karkoli!

Svojo kariero lahko pri nas razvijate na mnoge načine. Odlične priložnosti za poklicno in osebno rast omogočamo z internim napredovanjem, z učenjem različnih spretnosti, z menjavanjem funkcij in s sprejemanjem novih odgovornosti. V H&M boste imeli priložnost raziskati širok razpon potencialnih vlog, ki vas lahko povedejo po celem svetu. 


Dodajte svoj edinstven glas

Naše vrednote predstavljajo skupno vez med H&M-ovimi zaposlenimi po celem svetu. Ne glede na vlogo boste prispevali k H&M-ovemu uspehu, s tem, ko boste prevzemali svojo odgovornost in živeli v skladu z našimi vrednotami.  Preprosto povedano: KAKO delate je prav tako pomembno kot KAJ delate. To ustvari delovno okolje, kjer je pomemben vsak posameznik v ekipi in kjer vsak lahko poskrbi za spremembe.

 

 Vi vodite

Vodenje v H&M temelji na navdihu, delegiranju, povratnih informacijah in motivaciji. Naši vodje vodijo z zgledom – vodijo jih naše vrednote in ambicija, ki zaposlenim in podjetju pomagajo rasti.

Mnoge izmed naših vodij smo rekrutirali interno. Ponujamo izobraževanja, treninge  in mentorske programe, ki podpirajo razvoj zaposlenih. V H&M boste našli stalne priložnosti za učenje ter sodelavce, ki vas bodo spodbujali in podpirali. 

Drznite si biti vodja!


Izobraževanja in razvoj

V podjetju H&M je učenje del naše kulture. Ponujamo navdihujoča interna izobraževanja za katerikoli položaj. Želimo biti prostor, kjer se vsi zaposleni počutijo cenjene in kjer imajo priložnost, da sami skrbijo za svoj razvoj. Zato vsem našim zaposlenim že na začetku njihove karierne poti v H&M nudimo uvodne izobraževalne programe. 

Močno verjamemo v menjave vlog in napredovanje znotraj podjetja. Delujemo na številnih tržiščih po celem svetu. Naša močna razširjenost ponuja mnoge priložnosti za mednarodne zadolžitve.


Ocenjevanje in odprt dialog

Ena od naših glavnih vrednot je, da povemo naravnost in smo odprti za nove ideje. To pomeni, da imamo močno kulturo podajanja povratnih informacij. Redna ocenjevanja uspešnosti in dialogi so ključnega pomena za razvoj in zadovoljstvo naših zaposlenih. Našemu kadru so kot pomoč pri razvoju na voljo vsakoletna ocenjevanja in individualni razvojni načrti. Osebni in profesionalni razvoj naših zaposlenih sta ključni del H&M-ovega razvoja, da postanemo prostor mogočega in prostor, kjer se boste počutili dobro ...