Iskanje kariernih priložnosti

Brezmejne karierne priložnosti

Ker neprenehoma rastemo, vedno iščemo talente – za vsa področja v podjetju. Pridružite se nam v navdihujočem, dinamičnem, razburljivem in vselej spremenljivem okolju, kjer se vam ponujajo brezmejne karierne priložnosti.

Verjamemo v svoje ljudi in smo vedno odprti za pobude in nove ideje. Nudimo vam urjenje in vodstvo, s pomočjo katerega se vam odpirajo brezmejne možnosti za uspešno in globalno kariero v podjetju H&M. Naš cilj je, da delovno mesto v podjetju H&M postane več kot zgolj zaposlitev – pomeni začetek razvojnih priložnosti polne kariere.


Spoznajte naš kolektiv

Uspešna kariera z napredovanjem in osebno rastjo – spoznajte Paula
Od prodajalke do vodje globalne kadrovske službe – spoznajte Sanno
Vsako novo delovno mesto prinaša nove izzive in priložnosti – spoznajte Silky

Vaša kariera pri nas

Pri nas se vaša kariera lahko razvija na različne načine. Interni razpisi in rotiranje po delovnih mestih nudijo s spreminjanjem vlog in prevzemanjem novih odgovornosti izvrstno priložnost za poklicno in osebno rast. Ker delujemo na trgih po vsem svetu in se še naprej širimo, se s tem ponujajo številne priložnosti za mednarodno udejstvovanje. 

Pri H&M-u ne obstajajo začrtane karierne poti. Spodbujamo vas k aktivni vlogi pri razvoju vaše kariere. Če se izvrstno odrežete na trenutnem delovnem mestu in pri tem upoštevate naše vrednote, vas pri nas čaka svetla prihodnost!


Vsakdo je pomemben član ekipe

Naše vrednote, duh H&M-a, so našim zaposlenim skupne po vsem svetu. Z opravljanjem svojih dolžnosti in z udejanjanjem naših vrednot prispevate k našemu uspehu, ne glede na delovno mesto, ki ga zasedate. Preprosto rečeno: KAJ delate je enako pomembno kot KAKO to počnete. V takšnem delovnem okolju je vsak posameznik v ekipi vzor in hkrati njen pomemben član.


Vodenje na podlagi vrednot

Vodenje pri H&M-u poteka v luči navdihovanja, učinkovite delitve nalog, izmenjave povratnih informacij in motiviranja. Naši vodje so sodelavcem vzor, pri njihovem delu pa jih vodijo naše vrednote in želja, da bi pripomogli k rasti sodelavcev in podjetja.

Večina naših vodilnih je izbrana izmed zaposlenih in za njihov nadaljnji razvoj poskrbimo z urjenjem, izobraževalnimi programi in mentorstvom. 

H&M uporablja piškotke, ki omogočajo najboljšo izkušnjo naše spletne strani. Če boste še naprej uporabljali naše storitve, bomo sklepali, da se s tem strinjate. Več podatkov o piškotkih …