Iskanje kariernih priložnosti

Eno najboljših delovnih okolij v Evropi

Organizacija Great Place to Work® je uvrstila H&M med 10 najboljših delovnih okolij v Evropi.

Podjetja, ki so na njihovem seznamu Najboljša delovna okolja v Evropi, so lastni zaposleni ocenili kot podjetja, ki z odlično politiko vodenja in praksami podpirajo kulturo medsebojnega zaupanja – in to je dosežek, na katerega smo lahko ponosni!

Edinstvena kultura podjetja H&M je plod medsebojnega sodelovanja naših izjemnih zaposlenih. Zagotavljanje zabavnega, ustvarjalnega in dinamičnega delovnega okolja, kjer je timsko delo bistvenega pomena, nam omogoča skupno rast.


O organizaciji Great Place to Work®

Great Place to Work® je globalno podjetje za raziskave, svetovanje in usposabljanje, ki pomaga organizacijam prepoznati, ustvarjati in ohranjati izvrstna delovna okolja s tem, ko v njih razvija kulturo, ki temelji na visoki stopnji zaupanja. Great Place to Work nudi podporo podjetjem, neprofitnim organizacijam in vladnim agencijam v 51 državah.

Kaj natančno je seznam Najboljša delovna okolja v Evropi?

Vsakoletni seznam Najboljša delovna okolja v Evropi je priznanje organizacijam, ki delujejo v Evropi in se zavzemajo za ohranjanje visoke stopnje kulture zaupanja med zaposlenimi. Države, ki jih lestvica zajema, so Avstrija, Belgija, Danska, Finska, Francija, Grčija, Irska, Italija, Luksemburg, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Španija, Švedska, Švica, Turčija in Združeno kraljestvo.

Na nacionalnih listah je sodelovalo skupno več kot 2300 podjetij. Prvih 100 med njimi se je nato uvrstilo med Najboljša delovna okolja v Evropi.