Iskanje kariernih priložnosti

Seveda obstajajo ugodnosti!

V podjetju H&M skrbimo za svoje zaposlene. Pomembno nam je, da se v vseh pogledih počutite sprejete, in da ste mnenja, da lepo ravnamo z vami. Vaše dobro počutje je na dolgi rok tisto, ki je ključno za naš uspeh. V praksi to pomeni, da so naši zaposleni po vsem svetu deležni številnih ugodnosti. Pozanimajte se o njih!


Nakupujte za še manj denarja

Kot že veste, so cene pri podjetju H&M ugodne – če pa ste pri nas zaposleni, so te še ugodnejše! Vsi naši zaposleni so pri nakupovanju v H&M deležni popusta – kjerkoli po svetu.


Naš uspeh je za vas ugodnost

H&M-ov motivacijski program (H&M Incentive Program – HIP) spodbuja in nagrajuje vsakodnevno predanost naših zaposlenih ter njihovo dolgoročno vpletenost. Začetna donacija predsednika uprave, Stefana Perssona in družine bo skupaj z bodočimi prispevki skupine H&M sčasoma enakomerno razdeljena med zaposlene – ne glede na njihov položaj in plačo. Kot zaposleni boste deležni koristi od H&M-ove rasti vrednosti na enak način, kot naši delničarji. Preberite si več!


Urjenje in razvoj

Podjetje H&M nudi interno urjenje na vseh ravneh. Želimo, da podjetje H&M predstavlja okolje, v katerem se zaposleni čutijo cenjeni, in kjer imajo priložnost za razvoj. To uresničujemo tako, da skrbimo za interno rotacijo delovnih mest in nudimo priložnosti za napredovanje tudi v mednarodnem merilu. Prav tako ponujamo uvodne izobraževalne programe za prodajalce, vodje oddelkov, aranžerje in vodje trgovin.


Ocenjevanje in odkriti pogovori

Menimo, da so povratne informacije in ocenjevanje dela bistvene za razvoj in zadovoljstvo naših zaposlenih. Letni dialog in pogovor o plači sta na primer orodji, s katerimi skrbimo za razvoj zaposlenih. Osebni in poklicni razvoj zaposlenih sta po našem mnenju nujno potreben del razvoja podjetja H&M. Skupaj lahko gradimo na nadaljnjem uspehu podjetja.