Iskanje kariernih priložnosti

Pozdravljeni, študenti!


Delo ob študiju

Dobivamo veliko študentskih prošenj za delo s krajšim delovnim časom in počitniško delo. In res je, delo s krajšim delovnim časom v eni izmed naših prodajaln je odlična priložnost za začetek kariere pri H&M-u. Predstavlja idealen način, da nas spoznate, in se lahko razvije tako v delo s polnim delovnim časom kot v mednarodno kariero. Vabljeni na zabavno delovno mesto z odprto delovno kulturo, prilagodljivim urnikom in veliko osebne odgovornosti!


Pripravništvo in izobraževalni programi

V nekaterih državah, kjer imamo svoje podružnice, lahko delate in se usposabljate v naših prodajalnah, medtem pa se od časa do časa pojavijo priložnosti za pripravništvo ali sodelovanje v izobraževalnem programu. Tovrstni razpisi bodo objavljeni v rubriki Razpoložljiva delovna mesta.

Na našem sedežu na Švedskem nudimo pripravništva in izobraževalne programe, med drugim na delovnih področjih Poslovne kontrole, Informacijske tehnologije ter Nabave in oblikovanja. Za več informacij obiščite švedsko stran Kariera v H&M.


Pripravljate diplomo ali esej?

Želite o H&M-u pisati v svoji diplomi ali eseju? Izvrstno! Na žalost pri tem ne bomo mogli aktivno sodelovati, saj nimamo na voljo ne časa ne sredstev, da bi se temu ustrezno posvetili. Vseeno pa upamo, da boste našli veliko dejstev, številk in uporabnih informacij tu, na hm.com.