Искать вакансию

Продавцы-консультанты 

Принимай покупателей как желанных гостей & чувствуй себя как дома

U očima naših kupaca, ti si H&M! Druželjubiv/a si, stilizovan/a i voliš da radiš sa ljudima. Praviš veliku razliku u H&M prodavnici. Odlična usluga i stilski saveti kupcima održava te aktivnim/om tokom celog dana.

Prodajni savetnik je jedno od naših najvažnijih radnih mesta i odličan način da započneš karijeru kod nas. Mnogi naši menadžeri počeli su u prodaji, gde je odlična usluga sve.

Kada se radi u prodaji, sve je u odličnoj usluzi. Kao prodajni savetnik, neophodno je da budeš osoba koja može istovremeno da obavlja više poslova i koja uživa da bude aktivna. Takođe si pozitivna, druželjubiva osoba sa fantastičnim smislom za stil. Imaš sjajne organizacione sposobnosti i uživaš u radu sa ljudima koji su podjednako komunikativni i zainteresovani za modu kao ti.

Rad u prodavnici znači predstavljati H&M. Ti inspirišeš, usmeravaš i pomažeš našim kupcima u svakom pogledu. Bilo da si u prodajnom prostoru, kabinama ili na kasi - radićeš sa modom i ljudima. Odlična usluga uključuje i rad sa pristiglim artiklima i staranje o tome da prodavnica izgleda privlačno. I, naravno, potpunu informisanost o svim našim kampanjama i prodajnim aktivnostima. Imaćeš priliku da učiniš da se nešto desi. Ako si u potrazi za avanturom, pronaći ćeš uzbudljivo putovanje u H&M-u.

Принимай покупателей как желанных гостей & чувствуй себя как дома.

Стань Продавцом- кассиром в H&M & открой для себя массу других возможностей