Caută oportunităţi de carieră

Responsabil de Visual Merchandising

Urmează-l pe Orpiano pentru o zi

Funcţia de Responsabil de Visual Merchandising este creativă şi dinamică. Îi vei instrui, motiva şi pregăti pe colegii tăi să gândească permanent în spirit comercial. Dacă te pricepi foarte bine la ceea ce faci, există oportunităţi de carieră nelimitate la H&M.

A spune că te interesează moda ar fi o subestimare. Cunoşti toate tendinţele şi ai un simţ excelent pentru prezentarea colecţiilor noastre în manieră interesantă şi comercială. Căutăm o persoană care să lucreze foarte bine în echipă, o persoană plină de inspiraţie – care ştie, de asemenea, cum să îi inspire pe ceilalţi. Trebuie să îţi placă să te implici în absolut totul şi să îţi placă un job în care nicio zi nu se aseamănă cu cealaltă.

Jobul tău constă în prezentarea articolelor noastre de îmbrăcăminte în mod atractiv şi în monitorizarea activităţilor de vânzări, pentru a te asigura că aspectul impecabil al magazinului dă rezultate. Vei răspunde de expunerea produselor în vitrine şi în magazin, asigurându-te că magazinul este distractiv şi la modă din toate punctele de vedere. De asemenea, îi vei instrui şi pregăti în locaţie pe colegii tăi, în domeniul promovării vizuale şi prezentării articolelor de îmbrăcăminte.

Poţi avea idei nonconformiste? Iată şansa ta pentru o carieră ieşită din comun.

H&M folosește cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă veți continua să utilizați serviciile noastre, vom considera că sunteți mulțumit de folosirea lor. Aflați mai multe despre cookies.