Caută oportunităţi de carieră

Responsabil Visual Merchandising

 

Učini da prodavnica izgleda dobro & da kupci izgledaju još bolje

Postul de Responsabil Visual Merchandising este creativ și dinamic. Fiind un iubitor de modă, ești la curent cu cele mai noi tendințe. Aranjarea și prezentarea articolelor de îmbrăcăminte sunt punctele tale forte. Clientul se află în centrul tuturor activităților realizate de tine și de echipa ta. Creativitatea și spiritul tău comercial te ajută să creezi o experiență de cumpărături interesantă, relevantă și relaxată.

A afirma că moda e pasiunea ta ar fi prea puțin spus. Cunoști toate tendințele și ai un simț excelent pentru prezentarea colecțiilor noastre într-o manieră interesantă și comercială. Căutăm o persoană care să lucreze foarte bine în echipă, o persoană plină de inspirație care știe, de asemenea, cum să îi inspire pe cei din jur. Trebuie să îți placă să te implici în tot și să îți placă un job în care nicio zi nu se aseamănă cu cealaltă.

Jobul tău constă în prezentarea articolelor noastre de îmbrăcăminte într-un mod atractiv și în monitorizarea activităților de vânzări, pentru a te asigura că aspectul magazinului dă rezultate. Vei răspunde de expunerea produselor în vitrine și în magazin — asigurându-te că magazinul este plăcut și la modă din toate punctele de vedere. De asemenea, îi vei instrui și pregăti pe colegii tăi din magazin în domeniul promovării vizuale și prezentării articolelor de îmbrăcăminte. Ai inspirația necesară pentru a face o impresie bună fiecărei persoane care intră în contact cu brandul și cu personalul nostru. Te motivează faptul că ajuți pe toată lumea să arate și să se simtă bine.

Učini da prodavnica izgleda dobro & da kupci izgledaju još bolje.
Postani aranžer & više od toga u H&M-u.