Caută oportunităţi de carieră

Manager de Magazin

Urmeaz-o pe Becca pentru o zi

A fi Manager de Magazin la H&M nu se rezumă doar la a fi şef – înseamnă să câştigi respectul celorlalţi. De fapt, accentul nu se pune foarte mult asupra ta, ci asupra capacităţii tale de a-i inspira şi motiva pe oameni să obţină rezultate excelente.

Toţi Managerii de Magazin de succes au aptitudini excelente de conducere şi un simţ înnăscut pentru comerţ. De asemenea, sunt capabili să îi pregătească şi să îi inspire pe ceilalţi, fiind mânaţi de un entuziasm nelimitat.

Rolul tău în calitate de Manager de Magazin este să maximizezi oportunităţile de vânzări şi rentabilitatea magazinului tău şi să monitorizezi rezultatele. Trebuie să asiguri cel mai înalt nivel posibil pentru serviciile oferite clienţilor şi să te asiguri că promovarea vizuală este realizată conform indicaţiilor tale. De asemenea, te vei ocupa de activităţile de recrutare, instruire şi perfecţionare pentru Asistenţii de Vânzări şi pentru echipa de conducere a magazinului.

Pe locuri, fiţi gata, start – iată şansa ta pentru o carieră ieşită din comun.

H&M folosește cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă veți continua să utilizați serviciile noastre, vom considera că sunteți mulțumit de folosirea lor. Aflați mai multe despre cookies.