Caută oportunităţi de carieră

Asistent Vânzări

 

Întâmpină clienții cum se cuvine & fii tu însuți/însăți într-un mediu primitor.

În ochii clienților noștri, tu ești H&M! Ești prietenos, stilat și îți place să lucrezi cu oamenii. Ai un impact semnificativ în magazinul H&M. Oferind clienților servicii excelente și sfaturi de stil vei fi activ pe durata întregii zile.

Asistentul Vânzări reprezintă unul dintre cele mai importante posturi și o modalitate grozavă de a-ți începe aventura la H&M. Mulți dintre managerii noștri și-au început cariera pe spațiul de vânzare.

Pe spațiul de vânzare, totul se rezumă la serviciile excelente oferite clienților. În calitate de Asistent Vânzări, trebuie să faci mai multe activități simultan și să îți placă independența. Ești, de asemenea, o persoană optimistă, prietenoasă, cu un simț stilistic fantastic. Ai aptitudini organizatorice excelente și îți place să lucrezi cu o echipă de persoane care sunt la fel de sociabile și interesate de modă ca și tine.

Munca în magazin înseamnă că reprezinți compania H&M. Inspiri, îndrumi și ajuți clienții în toate privințele. Indiferent dacă te afli pe spațiul de vânzare, la cabinele de probă sau la casele de marcat – vei lucra cu modă și cu oameni. Un serviciu excelent pentru clienți include, de asemenea, gestionarea articolelor de îmbrăcăminte sosite și asigurarea aspectului atractiv al magazinului. Și, desigur, trebuie să fii în permanență la curent cu privire la toate campaniile și activitățile noastre de vânzări. Ți se va oferi șansa de a pune în practică toate acestea. Dacă eşti în căutarea unei aventuri, la H&M vei avea una pe cinste. 

Întâmpină clienții cum se cuvine & fii tu însuți/însăți într-un mediu primitor.
Devino Asistent Vânzări & chiar mai mult la H&M