Caută oportunităţi de carieră

Asistent de Vânzări

Urmeaz-o pe Daniella pentru o zi

Asistent de Vânzări este unul dintre cele mai importante posturi pe care le avem şi o modalitate extraordinară de a-ţi începe cariera la noi. Mulţi dintre managerii noştri şi-au început cariera la raionul comercial, unde totul se rezumă la serviciile excelente oferite clienţilor.

Pentru a fi persoana potrivită pentru echipa noastră de Asistenţi de Vânzări, trebuie să poţi face mai multe activităţi concomitent şi să îţi placă independenţa. De asemenea, trebuie să fii o persoană optimistă, prietenoasă, cu un excelent simţ stilistic. Trebuie să ai aptitudini excelente de organizare şi să îţi placă să lucrezi cu o echipă de persoane care sunt la fel de sociabile şi interesate de modă ca şi tine.

Munca în magazin înseamnă că reprezinţi compania H&M. Inspiri, îndrumi şi ajuţi clienţii în toate privinţele. Indiferent dacă te afli la raionul comercial, la cabinele de probă sau la case – vei răspândi senzaţia de distracţie pe care o inspiră moda. Un serviciu excelent pentru clienţi include, de asemenea, gestionarea articolelor de îmbrăcăminte sosite şi asigurarea aspectului atractiv al magazinului. Şi, bineînţeles, trebuie să fii în permanenţă la curent cu privire la toate campaniile şi activităţile noastre de vânzări.

Te identifici cu descrierea candidatului perfect? Felicitări – iată şansa ta pentru o carieră ieşită din comun.

H&M folosește cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă veți continua să utilizați serviciile noastre, vom considera că sunteți mulțumit de folosirea lor. Aflați mai multe despre cookies.