Caută oportunităţi de carieră

Agent de Servicii Clienţi Online

Agenţii de Servicii Clienţi de la H&M nu răspund doar la întrebări – ei leagă prietenii. Deoarece un serviciu de calitate oferit clienţilor constă în construirea relaţiilor şi garantarea faptului că H&M poate continua să ofere modă excelentă la un preţ extraordinar. Mediul dinamic din cadrul Departamentului de Servicii Clienţi înseamnă că nicio zi nu se aseamănă cu cealaltă. Pentru a te potrivi profilului, trebuie să fii o persoană entuziastă, capabilă să efectueze mai multe activităţi concomitent şi să păstreze o abordare calmă şi profesionistă chiar şi în cele mai stresante situaţii. Trebuie să ai exerciţiu în a-ţi asuma responsabilitatea şi în preluarea iniţiativei, fiind în acelaşi timp mereu cu zâmbetul pe buze.

Ne dorim să îţi placă să lucrezi atât cu computerele, cât şi cu oamenii – adesea concomitent. De asemenea, trebuie să fii foarte comunicativ şi dornic să te pui la curent cu campaniile, activităţile de vânzări şi strategiile curente. Şi, nu în ultimul rând, trebuie să te intereseze foarte mult moda.

Munca ta zilnică include gestionarea solicitărilor referitoare la comenzile online, la colecţii şi produse, provenind de pe toate canalele – de la e-mail şi chat live, la apeluri telefonice şi corespondenţă obişnuită prin poştă.

Sună palpitant? Iată şansa ta pentru o carieră ieşită din comun.