Caută oportunităţi de carieră

Munca în Producție

Clienții noștri trebuie să aibă încredere că tot ceea ce cumpără de la H&M este creat, produs și distribuit cu cea mai mare grijă față de oameni și față de mediul înconjurător.

În Producție, mai multe funcții colaborează pentru a transforma o idee de creație într-un produs real. Aflate în piețele producătoare, acestea sunt punctele principale de contact pentru furnizorii locali și gestionează aspectele practice și pe cele legate de timp pentru toate comenzile.

Sunteți în căutarea unui job într-o anumită tară? Vă rugăm să modificați locația acestui site în tara dumneavoastră de Producție preferată: Bangladesh, Bulgaria, Cambodia, China, Ethiopia, India, Indonesia, Italy, Korea, Pakistan, Portugal, Romania, Sri Lanka, Sweden, Turkey sau Vietnam. Avem funcții globale de Producție cu sediul in Suedia.

Quotations Merchandiser

Ești un bun negociator și ai o pasiune pentru modă? Acesta ar putea să fie locul potrivit pentru tine!

Citește mai multe despre funcția unui Quotations Merchandiser.

Business Controller

Ești un analist precis și ai abilități impresionante de comunicare cu oamenii? Acesta ar putea să fie locul potrivit pentru tine!

Citește mai multe despre funcția unui Business Controller.

Tehnician Vestimentar

Te concentrezi pe detaliile tehnice și pe măsurători pentru a produce haine de cea mai bună calitate? Atunci acesta ar putea să fie locul potrivit pentru tine!

Citește mai multe despre funcția de Tehnician Vestimentar.

Responsabil Achiziții

Orientarea ta strategică poate ajuta la încheierea celor mai bune contracte globale? Atunci acesta ar putea să fie locul potrivit pentru tine!

Citește mai multe despre funcția de Responsabil Achiziții.

Manager de Produs

Ai ceea ce trebuie pentru a construi echipe performante în lumea producției? Atunci acesta ar putea să fie locul potrivit pentru tine!

Citește mai multe despre funcția de Manager de Produs.

Sustainability Auditor

Te mândrești cu promovarea și menținerea operațiunilor durabile printre furnizorii noștri? Atunci acesta ar putea să fie locul potrivit pentru tine!

Citește mai multe despre funcția unui Sustainability Auditor.


Meet two of our colleagues

Sakshi Sharma

Research and Development Specialist, Bangalore, India

Read more about Sakshi

Nickeol Zhang

Merchandiser for Kids assortment, Guangzhou, China

Read more about Nickeol