Caută oportunităţi de carieră

Manager

Vizitați Centrul de distribuție

În calitate de Manager de Logistică, conduci un departament solicitant din depozit. Responsabilitatea ta principală este furnizarea mărfurilor, precum şi instruirea unei echipe de colegi să îşi continue munca esenţială de aprovizionare a magazinelor noastre din toată lumea.

Eşti o persoană sociabilă model şi ai spirit antreprenorial? Avem nevoie de persoane care ştiu cum să motiveze şi să instruiască o echipă, care au ambiţie şi aptitudini excelente de conducere – fiind în acelaşi timp persoane cooperante prin excelenţă, care îi ascultă pe cei din jurul lor.

Rolul orientat către servicii al unui manager din cadrul Departamentului de Logistică presupune să înţelegi importanţa recrutării, instruirii şi perfecţionării echipei tale, a asumării responsabilităţii financiare cu monitorizări ulterioare frecvente şi a planificării şi a organizării departamentului tău în vederea unei eficienţe sporite. De asemenea, înţelegi importanţa de a avea o echipă extraordinară la lucru şi de a păstra zâmbetul pe buzele tuturor membrilor acesteia.

Sună ca un job potrivit pentru tine? Iată şansa ta pentru o carieră ieşită din comun.