Caută oportunităţi de carieră

Imagine

The Visual Department (Departamentul de creație vizuală) lucrează interfuncțional pentru a spori experiența din magazin, prezentând creațiile de modă și campaniile noastre într-un mod cât mai atractiv din punct de vedere vizual.

Ne asigurăm că toate colecțiile noastre arată excepțional - realizând campanii sugestive, optimizând modul de expunere în magazine și creând modele de vitrine atrăgătoare.

Astăzi, departamentul are în slujba sa 80 de talente creative cu diverse roluri în schema de lucru: Creators, Stylists și Project Managers (creatori, stiliști și manageri de proiect).

The Visual Department (Departamentul de creație vizuală) este alcătuit din cinci echipe din diferite domenii de expertiză, toate colaborând pentru a obține cele mai bune rezultate posibile!

  • Presentation & Styling Team (Echipa de prezentare și stilizare) - Colaborează îndeaproape cu Biroul de achiziții pentru a optimiza prezentarea și stilizarea. Această echipă stabilește direcțiile vizuale globale și lucrează atât cu colecțiile actuale, cât și cu cele viitoare.
  • Window Design Team (Echipa de design al vitrinelor) - Echipa de design al vitrinelor este responsabilă cu crearea celui mai bun curs de acțiune în magazinele noastre în urma campaniilor; inclusiv proiectarea modelelor de vitrine.
  • Production Team (Echipa de producție) - Echipa de producție este responsabilă cu aprovizionarea și producerea de articole de înaltă calitate pentru magazinele noastre, la cele mai bune prețuri. Echipa își propune să asigure contracte inovatoare, durabile și puternice din punct de vedere comercial, care să maximizeze vânzările și impactul mărcii/conceptului.
  • Planning & Information Team (Echipa de planificare și informare) - Principalele responsabilități includ realizarea planificării comerciale, dezvoltarea campaniilor noastre, îmbunătățirea experienței din magazin și crearea de informații motivaționale pentru echipele naționale și din magazine.
  • Country support & Talent Team (Echipa de talente și suport) - Călătorește în întreaga lume pentru a sprijini echipele fiecărei țări în ceea ce privește implementarea vizuală și pentru a împărtăși cele mai bune practici.

Pe scurt, The Visual Department (Departamentul de creație vizuală) dezvoltă o experiență extraordinară a cumpărătorului în magazin, prezentând colecțiile și campaniile noastre în cel mai bun mod posibil!