Caută oportunităţi de carieră

Dezvoltare Durabilă

În cadrul Departamentului de Dezvoltare Durabilă, ne asigurăm că H&M produce modă cu simţul responsabilităţii morale. Stabilim planuri privind modul de realizare a obiectivelor de dezvoltare durabilă şi ne măsurăm rezultatele în profunzime. Ne asumăm responsabilitatea pentru munca la nivel global a companiei şi ne asigurăm că întregul nostru lanţ de furnizori respectă Codul de Conduită şi obiectivele ecologice.

Departamentul de Dezvoltare Durabilă se împarte în patru grupuri care lucrează împreună:

  • Dezvoltarea Socială Durabilă – susţine, stabileşte planurile şi coordonează munca de dezvoltare socială durabilă.
  • Dezvoltarea Ecologică Durabilă – susţine, stabileşte planurile şi coordonează munca cu caracter ecologic din cadrul companiei.
  • Dezvoltarea Durabilă de Produse – susţine, stabileşte planurile şi coordonează munca de dezvoltare legată de produsele noastre comerciale şi de ciclul de viaţă al acestora.
  • Dezvoltarea Durabilă a Relaţiilor – coordonează activităţile de dezvoltare şi comunicarea între funcţii, asigurând corectitudinea şi relevanţa conţinutului din comunicările noastre privind dezvoltarea durabilă, la nivel intern şi extern.

Pe scurt, Departamentul de Dezvoltare Durabilă se asigură că ne asumăm responsabilitatea faţă de lumea în care trăim şi faţă de oamenii din jurul nostru.