Caută oportunităţi de carieră

Online

În cadrul Grupului Online, ne asigurăm că uşile noastre sunt întotdeauna deschise şi că oferta noastră de articole de modă este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, oriunde te-ai afla. Aici, concepem şi întreţinem site-ul hm.com şi Magazinul Online H&M, disponibil în prezent în 52 ţări. Ne asigurăm că H&M este o companie ce acţionează pe canale multiple, oferind clienţilor numeroase opţiuni de a cumpăra şi a fi la curent cu noutăţile. Este important pentru noi să ne păstrăm promisiunea făcută clienţilor noştri prin menţinerea unui serviciu de înaltă calitate, prin eficienţă şi perioade scurte de onorare a comenzilor.

Echipa Online de la sediul central din Stockholm se concentrează în principal pe hm.com, precum şi pe marketing şi vânzări. Noi creăm, de asemenea, catalogul H&M.

Echipa Online din Borås, Suedia, administrează şi îndeplineşte toate operaţiunile pentru canalele Online şi pentru branduri, susţinând toate Centrele noastre de Asistenţă Clienţi şi unităţile logistice din cadrul Grupului Online.

De fapt, Grupul Online se asigură că H&M este întotdeauna deschis pentru inspiraţie şi comerţ.