Caută oportunităţi de carieră

Merchandising

ADepartamentul Merchandising concentrează abilităţile comerciale, analitice, precum şi dorinţa de a face diferenţa. Echipa noastră este alcătuită din Manageri Merchandise, un Planificator Merchandise şi un Şef al Departamentului Merchandising. Împreună, asigurăm niveluri optime ale stocurilor şi căutăm moduri de maximizare a potenţialului de vânzări, astfel încât H&M să poată oferi în continuare clienţilor din întreaga lume cea mai bună experienţă posibilă a cumpărăturilor în domeniul modei.

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor clienţilor noştri, elaborăm strategii pentru diversele concepte pe care le avem, precum Femei, Bărbaţi, Copii, Mixt, Casă şi Frumuseţe şi ne asigurăm că gamele noastre sunt astfel adaptate pentru a reflecta perfect diferitele pieţe. Lucrând în echipă cu alte departamente, precum Vizual şi Marketing, asigurăm execuţia comercială şi îndrumăm magazinele pentru explorarea de oportunităţi de vânzare.

Pe scurt, lucrând în cadrul Departamentului Merchandising, vei căpăta o bună cunoaştere multilaterală a tuturor componentelor companiei. De aici încolo, oportunităţile tale de carieră sunt nesfârşite.