Caută oportunităţi de carieră

Finanţe şi Contabilitate

Departamentul internaţional de Finanţe şi Contabilitate reprezintă o componentă de bază a activităţii noastre. Răspundem pentru absolut orice, de la plata facturilor, la asigurarea fluxului de numerar al companiei. Răspundem, de asemenea, pentru orice chestiuni de contabilitate legate de extinderea companiei.

Există numeroase roluri diferite în cadrul departamentului nostru – şi toate prezintă un nivel ridicat de responsabilitate. Unii dintre noi se ocupă de soluţii strategice de stabilire a preţurilor de transfer, unii, de extinderea pe pieţe noi şi unii se ocupă de facturi. Suntem un grup de contabili, inspectori contabili, funcţionari contabili şi administratori de salarii extrem de ambiţioşi, pasionaţi de comerţ. Echipa noastră se implică în fiecare etapă de consolidare a succesului H&M – de la cea mai mică problemă de contabilitate, la provocările internaţionale privind TVA-ul.

Cu alte cuvinte, Departamentul de Finanţe şi Contabilitate se asigură că H&M dispune de perspicacitatea financiară şi de fondurile necesare pentru a continua să se dezvolte şi să pună moda la dispoziţia întregii lumi.