Caută oportunităţi de carieră

Comunicare şi Relaţii cu Presa

În cadrul Departamentului de Comunicare şi Relaţii cu Presa, ne confruntăm permanent cu noi provocări interesante. Lucrăm la nivel internaţional, în principal în domeniul relaţiilor cu presa, PR de modă, comunicărilor interne şi relaţiilor cu investitorii. Colaborăm cu toate departamentele de la sediul central şi cu profesioniştii de comunicare locali, de la nivelul fiecărei pieţe în care ne desfăşurăm activitatea.

Diferitele echipe din cadrul departamentului lucrează împreună pentru a se asigura că toate comunicările noastre la nivel intern şi extern rămân clare, relevante şi consecvente. Planificăm, coordonăm şi susţinem compania în diverse chestiuni ce ţin de comunicare:

  • Comunicări Interne – Se concentrează asupra comunicării, informării şi inspiraţiei interne.
  • Relaţii cu Presa – Oferă servicii non-stop presei internaţionale.
  • PR de Modă – Creează activităţi internaţionale de PR şi dezvoltă strategii pentru a evidenţia designul şi moda H&M.
  • Relaţii cu Investitorii – Se asigură că informaţiile noastre financiare sunt comunicate clar prin intermediul diverselor noastre rapoarte provizorii.

Cu alte cuvinte, Departamentul de Comunicare şi Relaţii cu Presa reprezintă vocea H&M, care informează, inspiră şi comunică atât cu angajaţii noştri, cât şi cu lumea din exterior.