Caută oportunităţi de carieră

Inspecţia comercială

Inspectorii Comerciali de la H&M transformă analiza în acţiuni. Aptitudinile tale sunt esenţiale pentru rezolvarea sarcinilor complexe de muncă din fiecare departament – de la Vânzări, Online şi Producţie, la Achiziţii, Dezvoltare şi IT. Indiferent unde lucrezi, singurele lucruri pe care noi toţi le avem în comun sunt simţul răspunderii, pasiunea pentru afaceri şi oportunităţile nelimitate de carieră.

În calitate de Inspector Comercial, eşti instruit pentru a deveni lider într-un mediu foarte dinamic. Trebuie să fii capabil să faci chestiunile complicate să pară extrem de clare pentru toată echipa ta – acolo unde, de obicei, eşti singurul analist. Unii dintre noi lucrează la sediul central din Stockholm sau în cadrul celorlalte departamente centrale, pe când alţii lucrează în departamentele de Vânzări sau Producţie, situate în oricare dintre pieţele noastre internaţionale.

Pe scurt, Inspecţia Comercială este un domeniu bogat în oportunităţi, oferind posturi disponibile peste tot în cadrul organizaţiei noastre. Noi ne realizăm obiectivele comerciale transformând analiza în acţiuni.

Inspector Comercial

Eşti un analist cu spirit de observaţie şi aptitudini excelente de comunicare? Atunci aceasta ar putea fi funcţia perfectă pentru tine!

Citeşte mai mult despre munca în calitate de Inspector Comercial.