Caută oportunităţi de carieră

Sustenabilitate

Suntem o forță a schimbării și astfel rămânem relevanți prin sustenabilitate. Acest lucru înseamnă să respectăm acum atât oamenii, cât și planeta fără a compromite cerințele viitorului.

Îmbracă întreaga lume & contribuie la o modă mai sustenabilă. Fii tu însuți/însăți & chiar mai mult la H&M

Suntem mândri că la H&M putem să-i ajutăm pe toți clienții să arate și să se simtă bine. Acest scop comun ne motivează să facem fiecare acțiune să conteze. Ne inspiră crearea unei impresii de durată asupra oricărei persoane care intră în contact cu brandul și cu angajații noștri.

Importanța muncii noastre se extinde dincolo de clienții noștri. Cu peste 5,000 de magazine în toată lumea, dimensiunea și anvergura noastră atrage o responsabilitate uriașă de a crea un impact pozitiv de-a lungul întregului lanț valoric. De peste două decenii, ne-am angajat să integrăm principiile durabilității mediului și sustenabilității sociale în fiecare aspect al activității noastre. Ne angajăm să facem bine.

„La H&M, ne-am lansat nouă înșine provocarea de a face moda sustenabilă și sustenabilitatea la modă. Dorim să ajutăm oamenii să-și exprime personalitatea și să se simtă mândri de ceea ce poartă. Sunt foarte încântat să văd progresul pe care l-am făcut până acum și modul în care acest lucru ne va ajuta să vă facem o ofertă și mai bună – și să creăm un viitor mai sustenabil al modei”, spune Karl-Johan Persson, Chairman of the Board, H & M Hennes & Mauritz AB.

Ne angajăm 100% să inițiem schimbarea către o industrie a modei mai sustenabilă. Pentru a afla mai multe despre munca noastră privind sustenabilitatea, mergi la secțiunea:

hm.com/hm-sustainability
hmgroup.com/sustainability