Caută oportunităţi de carieră

Dacă doriţi o carieră în modă, acum este momentul

H&M este locul unde oricine poate să-şi construiască o carieră. Calea voastră în carieră nu este trasată în avans. Aveţi posibilitatea să vă alegeţi direcţii noi în funcţie de motivarea şi punctele forte individuale. Aici aveţi dovada!


 Corneliu Botezatu,  Area Builder

Corneliu s-a alăturat echipei H&M în 2010, atunci când am deschis primul magazin din ţară. După o pregătire foarte eficientă la H&M Elveţia, Corneliu a început ca şi Cash-Office. După un an a devenit Department Manager. Cariera sa a evoluat foarte rapid, iar în prezent, ocupă poziţia de Area Builder pentru Area 11.

A lucra la H&M reprezintă una dintre cele mai frumoase experienţe profesionale!

“Îmbunătăţire Permanentă & Credem în Oameni sunt valorile care m-au ghidat pe parcursul dezvoltării mele profesionale”, declară Corneliu. “H&M este ca o mare familie şi sunt încântat că am cunoscut şi am lucrat cu atât de multe persoane. Experienţa H&M este unică. Bucuraţi-vă de acest moment!”


Nicoleta Maxim, Store Manager

Nicoleta lucrează în cadrul companiei H&M din 2010, iar în urma celor trei luni excepţionale de instruire din Elveţia, a devenit Visual Merchandiser. În august 2012, Nicoleta a acceptat o nouă provocare devenind Department Manager pentru H&M. Poziţia nouă a ajutat-o să acumuleze atât înformaţii noi, cât şi competenţe noi, încât în Februarie 2013 a devenit Store Manager.

Când vine vorba de echipa H&M, CERUL ESTE LIMITA!”

“Pentru mine, H&M reprezintă mai mult decât un loc de muncă. Este locul unde îţi doreşti să dăruieşti şi să primeşti tot ce poţi mai bun”, spune Nicoleta. “Fiecare zi este o nouă provocare, pentru că îmi doresc să fiu un model pentru echipa mea”.


Robert Gheorghe, Store Manager

S-a alăturat echipei H&M în anul 2011, ca Sales Advisor. S-a dezvoltat rapid, iar în câteva luni a devenit Department Manager.

L-au recomandat competenţele şi motivarea sa, aşa că în Februarie 2012 a fost numit Store Manager. “Cea mai mare dorinţă a mea a devenit realitate. "Încă o dată s-a adeverit că valoarea H&M: “Credem în oameni” a fost de partea mea”.

Mă simt împlinit deoarece iubesc ceea ce fac şi pentru că mediul şi oamenii cu care lucrez îmi oferă multă energie pozitivă.

Motto-ul meu este:  “Niciodată nu spune niciodată”, povesteşte Robert. “Sunt întotdeauna deschis lucrurilor noi şi îmi doresc să învăţ cât mai mult pentru ca apoi să impărtăşesc informaţia cu extraordinarii mei colegi de la H&M”.

In prezent, Robert este Store Manager al magazinului H&M Constanţa.


Mihai Duică, Lease Manager

Mihai a început să lucreze la H&M în 2010 ca Store Manager. După un an a decis să se dezvolte mai mult în domeniul HR, ocupând poziţia de Area HR Manager. Din 2012, Mihai Duică este Lease Manager pentru H&M, coordonând dezvoltarea H&M atât în România, cât şi în Ungaria.

„Atunci când lucrezi într-o companie globală puternică şi stabilă ca H&M, apar foarte multe oportunităţi minunate.”

Spune Mihai