Caută oportunităţi de carieră

Fii tu însuți/însăți & chiar mai mult la H&M

Considerăm că la H&M poți să descoperi ceea ce iubești să faci. Îți oferim spațiu să creezi și posibilitatea să te dezvolţi — un loc din care să simți că faci parte și în care să fii cu adevărat tu însuți. Vei fi înconjurat de o echipă plină de viaţă, într-o companie care e la fel de bună precum pare. La H&M, considerăm că este posibil deoarece împreună facem lucrurile posibile.

 

Primim pe toată lumea

Cultura noastră este unificată de valori comune. Știm că obținem cele mai bune rezultate atunci când oamenii se simt liberi să fie ei înșiși. Noi recunoaștem contribuţia pe care fiecare persoană o poate aduce pentru succesul nostru comun. Fă-ți auzită vocea în cadrul echipei H&M — împreună putem crea magie.

La H&M te încurajăm să fii tu însuți/însăți și să-i respecți pe ceilalți așa cum sunt. Diversitatea noastră ne face puternici și creează un loc de muncă primitor și favorabil incluziunii, unde personalitatea fiecăruia este respectată. Atunci când persoane diferite se reunesc și își împărtășesc cunoștințele, experiența și ideile, putem inspira și atrage clienți din toată lumea.

H&M este un angajator care promovează loialitatea și egalitatea de șanse. Ne angajăm să asigurăm un loc de muncă sigur și atractiv, unde toți angajații să fie remarcați, să se simtă apreciați și să fie tratați cu respect.

Politicile noastre sociale vin în completarea valorilor companiei și clarifică drepturile și obligațiile tuturor angajaților în chestiuni precum respect reciproc, drepturi egale, discriminare și hărțuire.

 

Descoperă o călătorie plină de experiențe la H&M

Fiind unul dintre cei mai mari comercianţi de articole de modă din lume, dorim să fim locul tuturor posibilităţilor și locul unde trebuie să fii. Pe lângă concepţia „Clientul este prioritatea noastră”, fiecărui angajat H&M i se oferă oportunităţi de dezvoltare profesională și personală. Ți se oferă puterea, încrederea și provocarea de a-ţi explora propriul drum și de a-ţi scrie propria poveste. Credem în ideea de a oferi responsabilitate oamenilor încă de la început având un puternic sentiment de asumare și răspundere.

Indiferent ce rol vei ocupa la H&M, vei găsi oameni uniţi de pasiunea comună pentru stil, creativitate și rezultate. Ne străduim cu toţii pentru a-i face pe clienţii noștri să arate și să se simtă bine. Spiritul nostru antreprenorial încurajează oamenii să fie îndrăzneți, să-și depășească limitele și să fie nonconformiști. Suntem orientați spre acţiune și găsim rapid rezolvări pentru probleme. Industria dinamică și mereu schimbătoare a modei necesită tenacitate, curaj și agilitate. Ți se vor oferi oportunităţi pentru a face lucrurile să devină realitate. Dacă eşti în căutarea unei aventuri, la H&M vei avea una pe cinste. 

Angajaţii noştri deosebiți sunt cei care ne pun în valoare. Noi recunoaștem contribuţia pe care fiecare persoană o poate aduce pentru succesul nostru comun. Datorită talentaților Asistenți Vânzări, Responsabili Visual Merchandising, Creatori de tipare, Designeri, Analişti de afaceri și multor alţi angajaţi, ne-am putut dezvolta cu o viteză uimitoare, iar acum avem peste 5,000 de magazine în peste 74 de piețe din toată lumea. Și continuăm să ne dezvoltăm!

 

Valorile noastre – Esența noastră 

La H&M ne pasă! Ne pasă de clienții noștri și ne pasă unora de ceilalți. Ne place să ne distrăm — acest lucru se reflectă în modul în care lucrăm.

Valorile noastre reflectă esența și spiritul companiei H&M. Ele definesc ce implică să lucrezi aici și modul în care facem noi lucrurile. Atunci când interacționăm cu clienți și colegi din întreaga lume, valorile noastre ne ajută să ne dezvoltăm și să creștem, să devenim locul tuturor posibilităților și locul unde trebuie să fii… 

SUNTEM O ECHIPĂ
CREDEM ÎN OAMENI
SPIRITUL ÎNTREPRINZĂTOR
PERFECŢIONAREA CONSTANTĂ
ATENŢIA LA COSTURI
ABORDAREA DIRECTĂ ŞI VEDERILE LARGI
SIMPLITATEA

Completează chestionarul nostru pentru a afla dacă împărtășești spiritul H&M!