Caută oportunităţi de carieră

Oportunităţi de carieră infinite

Deoarece ne dezvoltăm în permanenţă, suntem întotdeauna în căutare de talente – pentru fiecare domeniu al companiei. Vino alături de noi în cadrul unui mediu motivant, dinamic, interesant şi care se schimbă continuu, în care posibilităţile de carieră sunt nelimitate.

Noi credem în oamenii noştri şi încurajăm întotdeauna ideile noi şi iniţiativa. Beneficiind de instruire şi îndrumare privind spiritul de conducere, posibilităţile pentru o carieră internaţională de succes la H&M sunt nelimitate. Obiectivul nostru este ca un job la H&M să fie mai mult decât un simplu job – este începutul unei cariere pline de oportunităţi.


Intâlneşte oamenii noştri

O carieră de succes, cu promovări și dezvoltare personală: vi-l prezentăm pe Paul
De la Sales Advisor la Responsabil al departamentului de Resurse Umane la nivel mondial: vi-l prezentăm pe Sanna
Fiecare post nou înseamnă noi provocări și oportunități: v-o prezentăm pe Silky

Cariera ta la noi

Sunt multe moduri în care îţi poţi dezvolta o carieră la noi. Prin recrutarea internă şi prin rotaţia muncii, oferim oportunităţi foarte bune de dezvoltare atât profesională cât şi personală, trecând prin diferite posturi şi preluând noi responsabilităţi. Funcţionăm pe multe pieţe din întreaga lume, iar expansiunea noastră puternică oferă multe oportunităţi de muncă la nivel internaţional. 

La H&M nu există planuri de carieră predefinite. Noi te încurajăm să joci un rol activ în dezvoltarea propriei cariere. Lucrează foarte bine acum şi aici, trenspune-ne valorile în practică - şi vei fi viitorul nostru star!


Fiecare om este important

Valorile noastre, spiritul H&M formează o legătură comună între angajaţii H&M din toată lumea. Indiferent de rolul tău, şi tu contribui la succesul nostru prin îndeplinirea responsabilităţilor proprii şi prin respectarea valorilor noastre. Într-o exprimare simplă: CEEA CE faci este la fel de important ca FELUL în care o faci. Aceasta creează un mediu de lucru unde fiecare membru al unei echipe în parte este un model şi îşi aduce contribuţia.


Conducere în funcţie de valori

La H&M, conducerea se face prin inspiraţie, delegare, feedback şi motivare. Superiorii noştri conduc prin puterea exemplului, întotdeauna sub semnul valorilor şi ambiţiei noastre de a face ca oamenii şi afacerea noastră să se dezvolte.

Majoritatea conducătorilor noştri au fost recrutaţi intern, iar noi oferim programe de formare profesională, îndrumare şi mentorat pentru a le susţine dezvoltarea. 

H&M folosește cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă veți continua să utilizați serviciile noastre, vom considera că sunteți mulțumit de folosirea lor. Aflați mai multe despre cookies.