Caută oportunităţi de carieră

Scrie-ți propria poveste

Învață lucruri noi & descoperă noi oportunități de carieră. Fii tu însuți/însăți & chiar mai mult la H&M

La H&M, ți se oferă puterea, încrederea și provocarea de a-ţi explora propriul drum și de a-ţi scrie propria poveste. Noi credem în ideea de a oferi oamenilor încă de la început responsabilitate și de a crea un simţ puternic al răspunderii și asumării. Afacerea noastră este afacerea ta. Odată cu tine, ne dezvoltăm și noi.

Considerăm că la H&M poți să descoperi ceea ce iubești să faci. Deoarece noi considerăm că suntem locul tuturor posibilităților și locul unde trebuie să fii, aceasta nu înseamnă că există un drum prestabilit. Noi te încurajăm să joci un rol activ în dezvoltarea carierei tale. Dacă te descurci minunat și pui în practică valorile noastre, putem face ca orice să fie posibil!

Există multe modalități de a-ți dezvolta cariera în compania noastră. Oportunități grozave pentru dezvoltare profesională și personală sunt oferite prin promovare internă, prin deprinderea unor abilități, prin schimbul de experiență și prin preluarea de noi responsabilități. La H&M, vei avea ocazia să explorezi o diversitate de funcții potențiale care te pot duce în toată lumea. 

 

Fă-ți auzită vocea

Valorile noastre formează o legătură comună între angajații H&M din lumea întreagă. Indiferent de funcția deținută, contribui la succesul H&M îndeplinindu-ți responsabilitățile și aplicând valorile noastre. Mai simplu spus: CUM faci lucrurile este la fel de important precum CEEA CE faci. Acest aspect creează un loc de muncă unde fiecare membru al echipei este important și toată lumea poate avea un impact.

 

Fii un lider

La H&M, a fi lider înseamnă inspirație, delegare, feedback și motivare. Managerii noștri conduc prin puterea exemplului — sunt ghidați de valorile noastre și de ambiția de a ajuta angajații și compania să se dezvolte.

Mulți dintre managerii noștri au fost recrutați din sursă internă. Oferim programe de training, pregătire și mentorat pentru a sprijini dezvoltarea angajaților. La H&M, vei întâlni numeroase oportunități de învățare continuă și colegi care te vor încuraja și-ți vor oferi sprijinul de care ai nevoie.

Îndrăznește să fii un lider!

 

Training și dezvoltare

La H&M, învățarea face parte din cultura noastră. Oferim formare profesională internă antrenantă pentru fiecare funcție. Dorim să fim locul unde angajații noștri să se simtă apreciați și unde să li se ofere ocazia de a decide asupra dezvoltării lor. În consecință, oferim tuturor angajaților noștri programe de training introductiv.

Noi credem cu tărie în rotația internă pe diferite posturi și în promovarea internă. Ne desfășurăm activitatea în multe piețe din toată lumea. Expansiunea noastră puternică creează multe oportunități pentru cariere internaționale.

 

Evaluări și dialoguri deschise

Una dintre valorile noastre esențiale este reprezentată de faptul că suntem sinceri și cu o atitudine deschisă. Acest lucru înseamnă că promovăm o cultură solidă a feedback-ului. Evaluările periodice și dialogurile sunt esențiale pentru dezvoltarea și satisfacția angajaților noștri. Evaluările anuale și planurile de dezvoltare personalizate sprijină dezvoltarea angajaților noștri. Dezvoltarea personală și profesională a angajaților noștri face parte integrantă din dezvoltarea companiei H&M astfel încât ea să devină locul tuturor posibilităților și locul unde trebuie să fii…