Caută oportunităţi de carieră

Una dintre cele mai bune companii pentru care să lucrezi din Europa

H&M a fost recunoscută de Great Place to Work® ca fiind printre primele 10 cele mai bune companii pentru care să lucrezi din Europa.

Companiile care apar în topul Cele mai bune companii pentru care să lucrezi din Europa au fost  evaluate de angajaţii acestora  ca fiind companii cu politici şi practici excelente, care sprijină o cultură a încrederii - o realizare cu care te poţi mândri!

Cultura unică de companie a H&M este creată de angajaţii noştri remarcabili.  Prin asigurarea unui loc de muncă distractiv, creativ şi dinamic, unde lucrul în echipă este esenţial, creştem împreună cu toţii.


Despre Great Place to Work®

Great Place to Work® este o companie globală de cercetare, consultanţă şi formare profesională care ajută organizaţiile să identifice, să creeze şi să susţină locuri de muncă excelente, prin dezvoltrea unei culturi a locului de muncă bazate pe multă încredere.  Great Place to Work deserveşte afaceri, organizaţii non-profit şi instituţii guvernamentale în 51 de ţări.

Ce anume este topul Cele mai bune companii pentru care să lucrezi din Europa?

Topul anual al Celor mai bune companii pentru care să lucrezi din Europa recunoaşte organizaţiile din regiunea europeană care sunt dedicate susţinerii unei culturi a încrederii ridicate în rândul angajaţilor lor. Ţările incluse în clasament sunt Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia şi Marea Britanie.

În cadrul studiilor pentru stabilirea clasamentelor naţionale au fost luate în considerare peste 2300 de companii.  Dintre acestea, au fost selectate cele mai bune 100 de companii pentru care să lucrezi din Europa.