Caută oportunităţi de carieră

Întrebări frecvente

Ai întrebări? Iată câteva dintre cele mai comune întrebări care ne sunt adresate la H&M. Dacă nu poţi găsi răspunsul la întrebarea pe care o ai, contactează-ne şi vom fi bucuroşi să te ajutăm.


Cum candidez pentru un job la H&M?

Putem accepta doar aplicaţii electronice şi te rugăm să utilizezi formularul de candidatură – fă pur şi simplu clic pe jobul care te interesează.


Este posibil să lucrez doar în weekenduri la H&M?

Da, este posibil, însă, deoarece dedicăm mult timp pentru instruirea fiecărui angajat nou, ne interesează în principal persoanele care îşi doresc să lucreze la H&M pe o perioadă mai lungă de timp.


Oferă H&M locuri de muncă sezoniere?

În funcţie de locaţia magazinului, oferim ocazional contracte pe perioadă determinată. Verifică posturile disponibile în prezent.


Pot candida pentru un job la sediul central H&M?

În principal, facem recrutări din interiorul companiei, însă, atunci când avem un post disponibil, acesta este publicat pe hm.com/jobs.


Are H&M programe de instruire?

Da, avem programe de instruire pentru Asistenţi de Vânzări, Manageri de Departament, Responsabili de Visual Merchandising şi Manageri de Magazin, spre exemplu.


Cum pot aplica pentru un job la H&M în altă ţară?

Accesează site-ul ţării dorite din colţul dreapta sus. Înainte de a candida, asigură-te că ai drept de muncă în ţara respectivă.


Câţi ani trebuie să am ca să pot lucra pentru H&M?

Cel puţin 18 ani.


Cum candidez pentru un post cu normă întreagă/parţială?

Utilizează funcţia de căutare pe hm.com pentru a găsi un post vacant.


Cum devin model pentru H&M?

H&M lucrează cu agenţii internaţionale de modelling, iar procesul de selecţie se realizează la sediul nostru central din Stockholm, Suedia. Dacă te interesează să faci modelling, contactează o agenţie de modelling.


Ce trebuie să iau în considerare dacă doresc să candidez pentru un job în magazin?

Asigură-te că poţi lucra conform unui program flexibil şi fii gata pentru un mediu de lucru dinamic, solicitant din punct de vedere fizic şi distractiv.


Ce trebuie să iau în considerare dacă îmi depun candidatura pentru un job de designer?

Nu uita să îţi ataşezi portofoliul digital!