Caută oportunităţi de carieră

Bineînţeles că există beneficii!

La H&M, ne pasă de angajaţii noştri. Este important pentru noi să simţi aprecierea şi tratamentul corect din toate punctele de vedere. Pe termen lung, bunăstarea ta reprezintă elementul cheie al succesului nostru. În practică, acest lucru înseamnă că angajaţii noştri din toată lumea se bucură de beneficii excelente. Analizează-le!


Fă cumpărături la costuri şi mai mici

După cum ştii deja, preţurile la H&M sunt excelente – însă, pentru un angajat, sunt chiar şi mai bune! Toţi angajaţii noştri beneficiază de reduceri când fac cumpărături la H&M – în toată lumea.


Profită de succesul nostru

Programul de recompensare H&M, HIP, încurajează și răsplătește în fiecare zi dedicarea și implicarea pe termen lung a angajaților. O donație inițială din partea Președintelui Stefan Perssons și a familiei, împreună cu contribuțiile viitoare din partea H&M Group, vor fi distribuite angajaților de-a lungul timpului - indiferent de funcție sau de salariu. Ca angajat, vei putea să beneficiezi de creșterea H&M exact în același mod ca și acționarii noștri. Citiți mai multe informații!


Instruire şi dezvoltare

Programul de recompensare H&M, HIP, încurajează și răsplătește în fiecare zi dedicarea și implicarea pe termen lung a angajaților. O donație inițială din partea Președintelui Stefan Perssons și a familiei, împreună cu contribuțiile viitoare din partea H&M Group, vor fi distribuite angajaților de-a lungul timpului - indiferent de funcție sau de salariu. Ca angajat, vei putea să beneficiezi de creșterea H&M exact în același mod ca și acționarii noștri!


Opinii şi dialoguri deschise

Considerăm că feedback-ul şi evaluările de muncă sunt esenţiale pentru perfecţionarea şi satisfacţia angajaţilor noştri. Evaluările noastre anuale şi revizuirile salariale sunt doar câteva dintre instrumentele noastre prin care le asigurăm progresul. Pentru noi, perfecţionarea personală şi profesională a angajaţilor noştri face parte integrantă din progresul H&M. Împreună, putem continua să consolidăm succesul companiei.