Caută oportunităţi de carieră

Salutare, studenţi!


Combină studiile cu munca

Primim multe cereri de la studenţi care doresc să lucreze part-time sau în timpul vacanţelor. Şi da, o slujbă part-time într-unul dintre magazinele noastre este o excelentă oportunitate de a-ţi începe cariera la H&M. Este locul perfect pentru a ajunge să ne cunoşti şi se poate transforma într-o slujbă full-time, precum şi într-o carieră internaţională. Bun venit într-o cultură a muncii fără prejudecăţi, cu program flexibil şi cu multă responsabilitate individuală!


Programe de internship și stagiatură

În unele dintre ţările unde vindem poţi lucra ca stargiar în magazinele noastre, iar, din când în când, se vor ivi oportunităţi de a candida pentru programe de internship și stagiatură la sediile noastre. Astfel de posturi vor fi publicate la rubrica Posturi disponibile.

La sediul nostru din Suedia, oferim programe de internship și stagiatură în domenii precum Business Controlling, IT şi Achiziţii şi Design. Vizitează siteul de cariere suedez pentru a afla mai multe informaţii.


Scrii o teză sau un eseu?

Eşti interesat să scrii o teză sau un eseu despre H&M? Fantastic! Din păcate, nu ne vom putea implica activ, pentru ca nu avem timpul şi resursele necesare pentru a acorda acestui lucru atenţia pe care o merită. Cu toate acestea, sperăm că vei găsi multe date, cifre şi informaţii utile aici, pe hm.com.