Søk etter karrieremuligheter

Visual merchandiser


Få butikken til å se bra ut & kundene til å se bra ut

Rollen til en Visual Merchandiser er kreativ og fartsfylt. Som moteelsker følger du med på de seneste trendene. Styling og presentasjon av plagg er din spesialitet. Kunden står i sentrum av alt det du og teamet ditt gjør. Det kreative og kommersielle tankesettet lar deg skape en inspirerende, relevant og oversiktlig handleopplevelse.

Å si at mote er lidenskapen din ville være en underdrivelse. Du kjenner til alle trendene og har et godt øye for å presentere kolleksjonene våre på en inspirerende og kommersiell måte. Vi ser etter en god lagspiller og en person full av inspirasjon som også vet hvordan man kan inspirere andre. Du liker å være i sentrum av alt og elsker å ha en jobb der hver dag er forskjellig.

Jobben din er å presentere plaggene våre på en attraktiv måte og å følge opp salgsaktiviteter for å sikre at våre looks blir en suksess. Du får ansvaret for vindus- og butikkutstillinger – det er du som sørger for at butikken er gøy og moteriktig på alle måter. Du skal også lære opp og coache kollegaene dine i butikken innen Visual Merchandising og holde klespresentasjoner. Du blir inspirert til å gjøre et varig inntrykk på alle som kommer i kontakt med merket vårt og våre ansatte. Å kunne hjelpe alle med å se bra ut og føle seg vel er det som driver deg. Har du lyst til å blir Visual Merchandiser? Sammen kan vi gjøre det mulig.

Få butikken til å se bra ut & kundene til å se bra ut.
Bli Visual Merchandiser & mer i H&M