Søk etter karrieremuligheter

Visual merchandiser

Follow Orpiano for a day

Rollen som visual merchandiser er kreativ og fartsfylt. Du skal lære opp, motivere og trene kollegaene dine til å tenke kommersielt i alt de gjør. Når du er god på det du gjør, er det uendelige karrieremuligheter hos H&M.

Å si at du er interessert i mote ville være å underdrive. Du kan alle trendene og vet hvordan du skal presentere kolleksjonene våre på en inspirerende og kommersiell måte. Vi ser etter en dyktig lagspiller, en person full av inspirasjon – som også vet hvordan man inspirerer andre. Du liker å være midt oppe i alt som skjer, og nyter en jobb der ikke to dager er like.

Jobben din er å presentere plaggene våre på en attraktiv måte, og å følge opp salgsaktiviteter for å sørge for at våre flotte looks er lønnsomme. Du vil være ansvarlig for vinduer og butikkutstillinger, og sikre at butikken er morsom og moteriktig på alle måter. Du vil lære opp og veilede kollegaene dine i visual merchandising og varepresentasjon i butikken.

Kan du tenke utenfor boksen? Dette er din sjanse til en karriere utenom det vanlige.

H&M bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsiden vår. Ved at du fortsetter å bruke våre tjenester, forutsetter vi at du godtar dette. Les mer om cookies.