Søk etter karrieremuligheter

Sales advisor

Følg Anta en dag på jobben

Sales advisor er en av våre viktigste stillinger og en flott måte å starte karrieren hos oss på. Mange av våre ledere begynte som selgere, der alt handler om å gi kundene best mulig service.

Du passer godt inn i vårt sales advisor-team hvis du kan ha flere baller i luften samtidig og liker å være i farta. I tillegg er du positiv og vennlig, og har stor interesse for mote. Du har gode organisasjonsevner, og liker å jobbe med en gruppe mennesker som er akkurat like utadvendte og interesserte i mote som deg.

Når du jobber i butikken, representerer du H&M. Du inspirerer, veileder og hjelper kundene våre på alle måter. Enten det er som selger, i prøverommene eller ved kassaapparatene – så kommer du til å spre moteglede! God kundeservice handler også om å håndtere varene og sørge for at butikken ser attraktiv ut. Og selvsagt må du holde deg oppdatert på alle våre kampanjer og salgsaktiviteter.

Høres det ut som deg? Gratulerer – dette er din sjanse for en karriere utenom det vanlige.

H&M bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsiden vår. Ved at du fortsetter å bruke våre tjenester, forutsetter vi at du godtar dette. Les mer om cookies.