Søk etter karrieremuligheter

Avdelingsleder

Følg Marla en dag på jobben

Som avdelingsleder hos H&M vil du bruke 80 % av tiden din der ting skjer – ute i butikken. Ikke bare fordi det er mer gøy, men også for å støtte kollegaene dine. Du forstår at det er viktig å lytte til ideene fra teamet ditt og hjelpe dem med å utvikle kompetansen sin for å oppnå de beste resultatene.

Avdelingslederen vi ser etter, må delta aktivt i oppgavene. Du må like det kjappe tempoet i bedriften og en jobb der du må ta raske avgjørelser og gjøre dem om til handling. Du er en problemløser med en positiv innstilling. Du er også godt organisert og vet hvordan du skal motivere og inspirere menneskene rundt deg.

Du styrer avdelingen din med førsteklasses kundeservice på salgsgulvet, i prøverommet og ved kassen. Når du ikke er i butikken og støtter opp om teamet ditt, utvikler du salgsstrategier og vareutstillinger, og planlegger kampanjer og aktiviteter. Du lærer opp, utvikler og veileder sales advisorene, og organiserer og planlegger avdelingens vei til suksess.

Klar for utfordringen? Dette er din sjanse til en karriere utenom det vanlige.

H&M bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsiden vår. Ved at du fortsetter å bruke våre tjenester, forutsetter vi at du godtar dette. Les mer om cookies.