Søk etter karrieremuligheter

Department Manager


Hjelp andre å finne veien & oppdag din egen

Som Department Manager i H&M bruker du 80% av tiden din der det skjer – på salgsgulvet . Ikke bare fordi det gøyere, men også for å støtte kollegene dine. For å oppnå gode resultater forstår du viktigheten av å lytte til ideene fra teamene dine og hjelpe dem med å utvikle evnene deres.

Å lede ved eksempel og jobbe tett med teamet ditt faller deg naturlig. Du setter kundene først, har sans for kommersiell drift som driver salg og operasjonell kunnskap som er til støtte for deg og teamet ditt. Du liker det raske tempoet i virksomheten vår og en jobb der du kan ta raske beslutninger og sette dem ut i livet. Du er løsningsorientert og har en positiv innstilling. Du er også velorganisert og vet hvordan du kan motivere og inspirere de rundt deg.

Du driver avdelingen din med fantastisk kundeservice på salgsgulvet, i prøverommene og ved kassene. Når du ikke er på salgsgulvet og støtter teamet ditt, utvikler du salgsstrategier og varepresentasjoner og planlegger kampanjer og aktiviteter. Du lærer opp, utvikler og vurderer Sales Advisors, og organiserer og legger planer for avdelingen din for å oppnå suksess. Vi anerkjenner hver enkeltes bidrag som en del av den felles suksessen vår. Når du deler din unike stemme med H&M, kan vi skape magi sammen. Har du lyst til å bli Department Manager? Sammen kan vi gjøre det mulig.

Hjelp andre å finne veien & oppdag din egen.
Bli Department Manager & mer i H&M