Søk etter karrieremuligheter

Sustainability

Her sikrer vi at H&M produserer mote med samvittighet. Vi legger retningslinjer for hvordan vi kan nå målsettinger for bærekraftighet, og sjekker resultatene våre utførlig på alle tenkelige vis. Vi tar ansvar for selskapets internasjonale arbeid, og forsikrer oss om at hele forsyningskjeden lever opp til våre etiske retningslinjer og miljømålsettinger.

Sustainability-avdelingen er delt opp i fire grupper som alle jobber sammen:

  • Bærekraftighet i samfunnet – Støtter, lager retningslinjer for og koordinerer arbeidet med bærekraftighet i samfunnet.
  • Miljømessig bærekraftighet – Støtter, lager retningslinjer for og koordinerer miljøarbeidet vårt gjennom hele selskapet.
  • Produktbærekraftighet – Støtter, lager retningslinjer for og koordinerer det arbeidet for bærekraftighet som vedrører våre kommersielle produkter og disses livssyklus.
  • Bærekraftighet i relasjoner – Koordinerer tverrfunksjonelle aktiviteter og kommunikasjon tilknyttet bærekraftighet, og forsikrer seg om at innholdet i vår interne og eksterne kommunikasjon om bærekraftighet er korrekt og relevant.

Kort sagt sikrer sustainability-avdelingen at vi tar ansvar for den verden vi lever i, og menneskene rundt oss.

H&M bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsiden vår. Ved at du fortsetter å bruke våre tjenester, forutsetter vi at du godtar dette. Les mer om cookies.