Søk etter karrieremuligheter

Innkjøper

En arbeidsdag med Jenny og Shoreh

Jobben som innkjøper hos H&M handler om samarbeid. Du vil jobbe fra vårt hovedkontor i Stockholm, og utvikle nye kolleksjoner sammen med mønsterdesigner, designere og business controllere. Arbeidsplassen er dynamisk, fartsfylt og kreativ, og ingen dager er like.

Vi leter etter noen med et øye for internasjonale kommersielle trender og en sjette sans for hva som vil selge – over hele verden. Å kjøpe mote til butikkene våre, til online og til katalogene, er den enkle biten. Å få det til å selge er det som er virkelig vanskelig. Derfor må du også være god til å planlegge og kontrollere leveringstider, og konstant se etter nye salgsmuligheter.

Som innkjøper vil du styre og ta ansvar for å maksimere salg og lønnsomhet innenfor gruppen din. Å være innkjøper inkluderer dessuten planlegging, utvikling og  produksjon av produktutvalget for gruppen din og å lage både løse og detaljerte tidsplaner og budsjetter.

Får dette hjertet ditt til å slå fortere? Her er din sjanse for en karriere helt utenom det vanlige.

H&M bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsiden vår. Ved at du fortsetter å bruke våre tjenester, forutsetter vi at du godtar dette. Les mer om cookies.