Søk etter karrieremuligheter

Business controlling

En business controller hos H&M forvandler analyse til action. Ferdighetene dine er avgjørende for å løse kompliserte arbeidsoppgaver i hver eneste avdeling – fra salg, online og produksjon, til innkjøp, new business og IT. Uansett hvor du jobber, deler vi alle en følelse av ansvar, et lidenskapelig forhold til forretningsvirksomhet, og uendelige karrieremuligheter.

Som business controller blir du lært opp til å bli en fremtidig leder i et fartsfylt miljø. Du må få kompliserte saker til å virke krystallklare for hele teamet ditt – da du vanligvis er den eneste analytikeren. Noen av oss jobber i Stockholm på innkjøpskontoret eller innenfor andre nærliggende avdelinger, mens andre jobber med salg eller produksjon, og er ansatt ved ett av våre verdensomspennende markeder.

Kort sagt er business controlling et område fylt med muligheter, med tilgjengelige stillingeri hele organisasjonen. Vi når forretningsmålene våre ved å forvandle analyse til action.

Business controller

Er du en skarpøyd analytiker med gode sosiale ferdigheter? Da kan dette være rollen for deg!

Les mer om å jobbe som business controller.

H&M bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsiden vår. Ved at du fortsetter å bruke våre tjenester, forutsetter vi at du godtar dette. Les mer om cookies.